Jeho mama plakala. Mikulášek kritizuje Oktagon za video po vážení, s Melišom chce odvetu

Václav Mikulášek.
Václav Mikulášek. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|12. apr 2022 o 12:10

Mikulášek sa vyjadril k zápasu i tomu, čo bolo pred ním.

OSTRAVA. Pred turnajom Oktagon 32 sa medzi fanúšikmi často riešil zdravotný i psychický stav českého bojovníka Václava Mikuláška, ktorý na predzápasovom vážení nevyzeral vôbec dobre.

Rodák z Bohumína nie je spokojný s tým, že ho v zlom stave po vážení nasnímali kamery. Po prehre so Slovákom Tomášom Melišom natočil na sociálnych sieťach vyjadrenie, kde ozrejmil svoje pocity.

„Čo mám povedať? Za 5 dní som stratil 20 kilogramov. Chcel by som vidieť vás, keby ste za 5 dní stratili 20 kilogramov. Pozerajú sa na to zle moji sponzori i ľudia okolo mňa. Moja mama kvôli tomu plakala, keď to Oktagon vydal. Chápete?

To už je veľa, keď to zasahuje moju rodinu. Nechápem, prečo to Oktagon urobil. Ja tam po tom vážení sedím, a v ten moment som mal pocit, že vybuchnem. Nevidel som, nepočul som, nemohol som poriadne chodiť a vo vnútri som horel. Vadí mi to celé.

Môj zdravotný stav bol taký, aký bol. To video je niečo, čo mi kazí kariéru ešte viac. Nielen moja huba, ale za tú sa nehanbím. To video je však niečo, čo je hnus.

Ľudia mi písali, že som bol na vážení sfetovaný. Ako som hovoril, moja mama kvôli tomu plakala. Mnoho ľudí sa na to video pozerá zle,“ vysvetlil Mikulášek.

Určite by som chcel odvetu

Bojovník s prezývkou "Baba Jaga" sa netají tým, že by so slovenským rivalom rád absolvoval odvetný zápas.

„Dominoval som v postoji, ako mohli všetci vidieť. V postoji by nemal ani najmenšiu šancu, ani keby neviem čo. Rozhodne však nechcem Tomáša haniť, nadávať mu alebo čokoľvek podobné.

Určite som však nebol v takom ohrození, kedy by som chcel vzdať zápas. Neklopal som, len som zareval a chcel som vytiahnuť ruku, pretože on už s ňou nemal kam ísť. On sám má krátke ruky.

Urobil som však amatérsku chybu a zaplatil som za to prehrou. Myslím, že ľudia, ktorí videli ten zápas, tak musia uznať, že som mal kontrolu a na zemi som bol lepší. Triafal som. Čo na to mám povedať?"

Mikulášek tvrdí, že si zareval, pretože si chcel pomôcť psychicky, aby ruku vytiahol z Melišovho zovretia. Vraj, keď ju vytrhol prvýkrát, podarilo by sa mu to aj v opakovanom pokuse.

"Určite by som teda chcel odvetu, pretože si myslím, že keď celá hala bučala na Tomáša, tak jediné, ako im to môžem oplatiť, je to, že Tomáš vezme odvetu, a že si to rozdáme napríklad na Štvanici.

Píšete, že mi mohol zlomiť ruku, ale ja viem, v akej som bol pozícii. Ja si myslím, že si stále tú odvetu zaslúžim. Vyzeral som snáď, že by som nemal šancu vyhrať? Myslím si, že som mal,” mieni Mikulášek.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jeho mama plakala. Mikulášek kritizuje Oktagon za video po vážení, s Melišom chce odvetu