V Trnave hladká prehra SR "21" s domácim Spartakom

SITA|11. mar 2008 o 12:32

TRNAVA 11. marca (SITA) - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov prehrali v utorňajšom prípravnom zápase s corgoňligovým tímom Spartak Trnava 0:3 (0:2). Na Štadióne Antona Malatinského sa predovšetkým ...

TRNAVA 11. marca (SITA) - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov prehrali v utorňajšom prípravnom zápase s corgoňligovým tímom Spartak Trnava 0:3 (0:2). Na Štadióne Antona Malatinského sa predovšetkým v prvom polčase prejavila kvalita na strane domácich, mladým Slovákom chýbal pohyb. Skóre duelu otvoril už v 4. min domáci stredopoliar Peter Ďuriš, v 31. min potom prekonal gólmana Košického aj Martin Hruška. Po zmene strán uzavrel skóre stretnutia na konečných 3:0 striedajúci Rastislav Michalík.

Pre slovenských mladíkov bol duel s "bílými andelmi" poslednou previerkou pred blížiacim sa stretnutím 7. skupiny kvalifikácie ME 2009, ktorý Barmošovi zverenci odohrajú 26. marca na Waldstadione v Paschingu proti domácemu Rakúsku.


Výsledok - utorok:

Spartak Trnava - Slovensko "21" 3:0 (2:0)

Góly: 4. P. Ďuriš, 31. Hruška, 59. R. Michalík, rozhodoval: Fehér (SR), 200 divákov


Základná zostava Spartaka: Kamesch - Zachariáš, Doležaj, Djurovič, Jakubička - P. Ďuriš, Kopúnek, Kopačka, Hruška - Barčík - Tomčák

Zostava SR "21": Košický (46. Kamenár) - Pekarík (46. Janek), J. Maslo, Martin Tóth, T. Ďubek (64. Ľ. Hanzel) - Pilár, Nemček (46. Ižvolt), Džogan (46. P. Maslo), Patrik Mráz - Piroška (46. Hlohovský), Pavol Jurčo (46. Janič)


Jozef Barmoš (tréner reprezentácie SR "21"): "Stretnutie nám ukázalo, ako niektorým naším hráčom chýba herná prax. Zároveň sme dostali odpoveď na otázku, prečo nehrávajú pravidelne v základných zostavách svojich mužstiev. Dnes sme ukázali množstvo nedostatkov, športová forma hráčov zďaleka nie je optimálna. Snažili sme sa vyskúšať si rôzne herné varianty, ale neosvedčilo sa to. V druhom polčas sme už predviedli lepší výkon, no celkovo nemôžem byť vôbec spokojný. V Rakúsku sa budeme musieť o sto percent zlepšiť, inak nebudeme mať nárok na úspech. Momentálne máme viaceré personálne výpadky, chýbajú nám Opiela, Jendrišek či Kucka, ktorých nedokážeme plnohodnotne nahradiť. Dúfam, že sa im podarí dať sa do nášho najbližšieho duelu zdravotne do poriadku."


Nachádzate sa tu:
Domov