V Trenčíne už majú trénera, meno však taja

SITA|21. apr 2008 o 14:39

TRENČÍN 21. apríla (SITA) - Hokejisti extraligovej Dukly Trenčín majú nového trénera. Klub sa s ním už dohodol na podmienkach zmluvy, ale jeho meno zatiaľ funkcionári taja. "Máme nového trénera, ale ešte ...

TRENČÍN 21. apríla (SITA) - Hokejisti extraligovej Dukly Trenčín majú nového trénera. Klub sa s ním už dohodol na podmienkach zmluvy, ale jeho meno zatiaľ funkcionári taja. "Máme nového trénera, ale ešte v utorok budeme rokovať a až potom prezradíme, kto prevezme naše mužstvo," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér trenčianskeho klubu Eduard Hartmann. "Všetky strany sa dohodli, že do utorkového poludnia sa k tomu nebudeme vyjadrovať," odpovedal predseda predstavenstva Dukly Jozef Mitocha na otázku ohľadom mena nového kouča.

Duklu Trenčín koučoval v uplynulom extraligovom ročníku štyridsaťpäťročný Antonín Stavjaňa, no po sezóne mu vypršal kontrakt. S mužstvom získal v ročníku 2006/2007 strieborné medaily, v uplynulej sezóne skončili jeho zverenci na štvrtom mieste. V nadchádzajúcom ročníku bude Stavjaňa koučovať český extraligový tím HC Oceláři Třinec. Rodák zo Zlína, ktorý v Třinci už pôsobil v sezóne 2001/2002, nahradil na trénerskej lavičke Břetislava Kopřivu.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»V Trenčíne už majú trénera, meno však taja