V nominácii SR "21" dve zmeny, prišli Ďubek a Janič

SITA|10. mar 2008 o 15:50

BRATISLAVA 10. marca (SITA) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš musel urobiť vo svojej pôvodnej 18-člennej nominácii na utorňajší prípravný zápas proti corgoňligovému ...

BRATISLAVA 10. marca (SITA) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš musel urobiť vo svojej pôvodnej 18-člennej nominácii na utorňajší prípravný zápas proti corgoňligovému tímu Spartak Trnava (hrá sa o 10.30 h na Štadióne Antona Malatinského v Trnave) dve vynútené zmeny. "Zraneného stredopoliara FC Nitra Romana Slobodu nahradil Lukáš Janič z MFK Košice a namiesto interistu Erika Čikoša, ktorého čakajú maturity, sme povolali Tomáša Ďubeka z MFK Ružomberok," informoval agentúru SITA hlavný kouč SR "21" Jozef Barmoš, ktorý svojich zverencov privítal na v pondelok na popoludňajšom zraze v hoteli Transpetrol v Senci: "Po ľahkom obede nás čaká o 16.15 h tréning a po večeri si rozoberieme prípravné duely v Turecku. Na druhý deň sa po raňajkách presunieme do Trnavy, kde bude po stretnutí ukončenie zrazu," skonštatoval Jozef Barmoš.

Duel proti "bílým andelom" bude pre slovenských mladíkov poslednou previerkou pred blížiacim sa stretnutím

7. skupiny kvalifikácie ME 2009, ktorý Barmošovi zverenci odohrajú 26. marca na Waldstadione v Paschingu proti domácemu Rakúsku. "Mnohí hráči z kádra sa neobjavujú v základných zostavách svojich tímov, dostávajú málo šancí. Preto sme chceli využiť túto možnosť a rozhodli sme sa odohrať ešte jeden duel. Chceme si overiť niektoré varianty v zostave. Zápas s Rakúskom je tu už čo nevidieť, nezostáva nám veľa času," dodal tréner SR "21".


Aktualizovaná 18-členná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na sústredenie a prípravný zápas proti corgoňligovému tímu Spartak Trnava (hrá sa na Štadióne Antona Malatinského v Trnave v utorok 11. marca o 10.30 h):

Brankári: Tomáš Košický (Inter Bratislava), Ľuboš Kamenár (Artmedia Petržalka).

Obrancovia: Ján Maslo, Tomáš Ďubek (obaja MFK Ružomberok), Martin Tóth (FC Nitra), Lukáš Džogan (MFK Košice), Ivan Janek (Slovan Bratislava), Peter Pekarík (MŠK Žilina).

Stredopoliari: Peter Maslo (MFK Ružomberok), Matej Ižvolt, Ján Nemček (obaja Slovan Bratislava), Patrik Mráz (Artmedia Petržalka), Ľuboš Hanzel (FC Senec), Lukáš Janič (MFK Košice), Pavol Pilár (MFK Ružomberok).

Útočníci: Pavol Jurčo (MFK Košice), Juraj Piroška (Artmedia Petržalka), Filip Hlohovský (AS Trenčín).


Náhradníci:

Brankári: Roman Smieška (MFK Ružomberok), Lukáš Hroššo (FC Nitra).

Hráči v poli: Martin Nosek, Tomáš Zápotoka, Marek Kuzma (všetci ZTS Dubnica), Ondrej Čurgali, Karol Karlík (obaja FC Nitra), Tomáš Majtán, Roman Tarek, Radoslav Augustín (všetci Inter Bratislava), Juraj Kucka (MFK Ružomberok), Vratislav Gajdoš (Dukla Banská Bystrica).


Realizačný tím:

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

technický vedúci: Peter Palenčík

lekár: MUDr. Pavel Malovič

masér - fyzioterapeut: Viliam Kalmán


Nachádzate sa tu:
Domov