V nominácii SR "21" aj Vladimír Weiss ml. a Stoch

SITA|14. aug 2008 o 14:17

BRATISLAVA 14. augusta (SITA) - Hlavný tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš oznámil 18-člennú nomináciu na budúcotýždňové prípravné stretnutie proti francúzskym rovesníkom, ...

BRATISLAVA 14. augusta (SITA) - Hlavný tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Jozef Barmoš oznámil 18-člennú nomináciu na budúcotýždňové prípravné stretnutie proti francúzskym rovesníkom, ktoré sa uskutoční v utorok 19. augusta o 20.15 h na štadióne Národného tréningového centra SFZ v Senci. V aktuálnom kádri SR "21" sa tentoraz objavili traja legionári - brankár Tomáš Košický z talianskej Catanie Calcio a dvojica "anglických" mladíkov Vladimír Weiss ml. z Manchestru City a Miroslav Stoch z FC Chelsea. Zraz všetkých reprezentantov SR "21" je naplánovaný na nedeľu 17. augusta o 13.00 h v hoteli Transpetrol v Senci.

Osemnásťčlenná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na budúcotýždňové prípravné stretnutie proti francúzskym rovesníkom (hrá sa v utorok 19. augusta o 20.15 h v NTC SFZ v Senci):

Brankári: Tomáš Košický (Calcio Catania/Tal.), Lukáš Hroššo (FC Nitra).

Obrancovia: Erik Čikoš (Inter Bratislava), Ján Maslo, Michal Gallo (obaja MFK Ružomberok), Martin Nosek (MFK Dubnica), Lukáš Džogan (MFK Košice), Patrik Mráz (Artmedia Petržalka)

Stredopoliari: Peter Maslo, Pavol Pilár (obaja MFK Ružomberok), Tomáš Zápotoka (MFK Dubnica), Vladimír Weiss ml. (Manchester City/Angl.), Miroslav Stoch (FC Chelsea/Angl.), Kamil Kuzma (MFK Košice), Roman Gergel (AS Trenčín)

Útočníci: Juraj Piroska (Artmedia Petržalka), Filip Hlohovský (AS Trenčín), Tomáš Majtán (Inter Bratislava)

Náhradníci:

Brankári: Marek Igaz (MFK Dubnica), Roman Smieška (MFK Ružomberok)

Hráči v poli: Ivan Cíferský (Spartak Trnava), Matej Ižvolt, Jakub Sylvestr, Ivan Janek (všetci Slovan Bratislava), Lukáš Opiela (Mladá Boleslav/ČR), Miloš Šupák (Greuther Fürth/Nem.), Dávid Škutka, Pavol Jurčo, Timon Dobias, Filip Serečin (všetci MFK Košice), Michal Ďuriš (Dukla Banská Bystrica)

Realizačný tím:

hlavný tréner: Jozef Barmoš

asistenti trénera: Jozef Vukušič, Viliam Hyravý, Roland Praj

hlavný vedúci: Štefan Sapár

technický vedúci: Peter Palenčík

lekár: MUDr. Pavel Malovič

masér - fyzioterapeut: Rastislav Záhorský

fyzioterapeut: Pavel Purdek

Nachádzate sa tu:
Domov