Utrpela otras mozgu. Termín návratu Bouchardovej stále nie je známy

Na US Open Eugenie Bouchardová vyradila aj slovenskú tenistku Dominiku Cibulkovú.
Na US Open Eugenie Bouchardová vyradila aj slovenskú tenistku Dominiku Cibulkovú. (Autor: SITA/AP)
SITA|22. sep 2015 o 13:33

Na grandslamovou US Open najskôr vyradila Dominiku Cibulkovú. O niekoľko hodín neskôr skončila Eugenie Bouchardová po páde v nemocnici.

BRATISLAVA. Eugenie Bouchardová poďakovala za priazeň svojim najbližším aj priaznivcom. Kanadská tenistka utrpela otras mozgu a termín jej plánovaného návratu do súťažného diania stále nie je známy.

Incident sa udial 4. septembra v neskorých večerných hodinách. Hráčka sa pošmykla v tmavých priestoroch zázemia newyorského areálu USTA Billie Jean King National Tennis Center a udrela sa do hlavy. O dva dni neskôr nenastúpila na osemfinále dvojhry proti Talianke Roberte Vinciovej.

"Ďakujem mojej rodine, priateľom a - samozrejme - fanúšikom za dojímavú lásku a podporu," uviedla prostredníctvom svojho twitterového konta dvadsaťjedenročná finalistka vlaňajšieho Wimbledonu.

V treťom kole medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických porazila Dominiku Cibulkovú tesne 7:6 (9), 4:6, 6:3. O niekoľko hodín neskôr smoliarsky skončila v nemocnici.

Na US Open Eugenie Bouchardová zdolala aj Slovenku Dominiku Cibulkovú.

Bouchardová (momentálne 26.) sa vo štvrtok odhlásila z tohtotýždňového podujatia WTA v Tokiu. Podľa The Globe and Mail jej zástupcovia neodpovedali na písomnú žiadosť o stanovenie najbližších športových plánov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Utrpela otras mozgu. Termín návratu Bouchardovej stále nie je známy