Útočník Ward zaspal a skončil na tribúne

TASR|24. nov 2011 o 13:30

Sladký spánok sa stal osudným pre krídelníka hokejového tímu Washingtonu Capitals Joela Warda.

WASHINGTON.

Útočník Caps si nenastavil budík, zmeškal utorkový tímový míting, ako konzekvenciu ho tréner Bruce Boudreau nezaradil do zostavy pre stredajšie stretnutie s Winnipegom a Ward sa kamarátil s úlohou diváka v hľadisku.

"Zaspal som. Náhodou som si nenastavil budík a prišiel som neskoro. Musím teraz za to platiť, ale chápem to, pretože je to súčasťou tímových pravidiel, ktoré sú dané. Urobil som chybu," komentoval nezvyčajný dôvod vyradenia Ward pre CSN.

Kormidelník tímu z hlavného mesta USA v tejto sezóne pritvrdil s koučovaním. Vedel by o tom rozprávať aj ruský útočník Alexander Siomin, ktorého posadil Boudreau na tribúnu za sedem menších trestov v siedmich dueloch.

"Je to nešťastné, ale zaspal. Joel je tímový hráč, pre svoje zlyhanie sa cíti zle, avšak pozná pravidlá," konštatoval sucho Boudreau, ktorého nahnevalo jednorazové zlyhanie Warda trochu prekvapujúco, keďže, ako pripomína CSN, nikoho zatiaľ nevyradil zo zostavy pre zmeškaný míting v prípade, že sa celá vec nestala "chronickou".

Mimochodom, v spomínanom zápase s Winnipegom sa "navrátilec" do zostavy Siomin prezentoval gólom a dvoma pluskami, pričom si dal pozor hlavne na to najpodstatnejšie: "Som veľmi šťastný, že som obišiel bez vylúčenia." Washington vyhral 4:3 po predĺžení a Boudreau bol s výkonom Rusa konečne spokojný. "Som potešený jeho hrou, má za sebou naozaj vydarený zápas."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Útočník Ward zaspal a skončil na tribúne