UPC Fight je späť s ďalším nabitým turnajom

(Zdroj: UPC Fight)
Vladimír Bilohuščin|15. máj 2021 o 11:27 (aktualizované 15. máj 2021 o 11:32)

Semifinálové súboje v Spejbl Gyme rozhodnú o tom, kto zabojuje o titul šampióna UPC Fight.

Už dnes je na programe druhý turnaj organizácie UPC Fight. V rámci 9 atraktívnych zápasov sa predstavia vychádzajúce hviezdy domácej scény pričom hlavným lákadlom podujatia bude semifinále pyramídy.

„Veľmi sa teším na ambiciózneho a s agresívnym štýlom vždy zápasiaceho Denisa Hnídeka, súboj dvoch reprezentačných kamarátov Trčku s Petrášom, alebo comeback populárneho Nikolasa Kriváka aka Mexičana späť do pyramídy proti našľapanému Leonardovi Borákovi,“ prezradil promotér podujatia Michal Reissinger.

Veľkým ťahákom celého večera budú aj vložené superfighty, v ktorých sa predstavia mená ako David Dvořáček, ktorý je zverencom Tomáša Hrona, od ktorého pochytil veľa z jeho umenia.

Proti nemu nastúpi ostravský Dominik Tábor. Ten chce byť československá jednotka vo váhe do 71 kg a letmo pokukuje po legende českej scény Michaelovi Krčmářovi, ktorého má v pláne po výhre vyzvať na súboj.

(Zdroj: UPC Fight)


„Celú kartu otvorí stálica domáceho Spejbl Gymu Jan "Šmoula" Šindelář, niekoľkonásobný český Muay Thai šampión, ktorý je zárukou kvalitného súboja,“ pokračuje Reissinger.

Samotný prenos podujatia začína v sobotu od 19:00 a turnaj bude možné sledovať na online televízii Livesignal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»UPC Fight je späť s ďalším nabitým turnajom