Procházka zarezáva na kempe v USA. Tréner Karaivanov: Je tu o nás dobre postarané

Jiří Procházka.
Jiří Procházka. (Zdroj: Zuffa LLC, Autor: Jeff Bottari)
SvetMMA|10. feb 2022 o 19:31

Po prvých dňoch v USA vládne v tíme Procházku spokojnosť.

ARIZONA. Krátko po oficiálnom oznámení zápasu o titul poloťažkej váhy najlepšej svetovej ligy UFC sa Čech Jiří Procházka vydal na tréningový kemp do Spojených štátov amerických.

Procházka, ktorý začiatkom mája vyzve šampióna Glovera Teixeiru, už pár dní so svojím tímom zarezáva po boku bývalej hviezdy UFC Henryho Cejuda.

Za tím okolo elitného českého zápasníka to zhrnul hlavný tréner brnenského tímu Jetsaam Gym Martin Karaivanov.

Ten si úvodné dni tréningového kempu v klube Fight Team Ready chváli, pričom zdôrazňuje predovšetkým špičkové schopnosti tunajších bojovníkov a trénerov.

Všeobecne sa očakáva, že čas v USA pomôže Procházkovi zlepšiť prácu na zemi, teda aspekt boja, kde bude v májovom súboji Teixeira hroziť najviac.

„Všetko sa zatiaľ vyvíja dobre. Jiří trénuje najmä wrestling. Ide o veľa jednoduchých a nových techník, a hlavne sú tu naozaj skvelí sparing partneri. Vystačíme si tu s chlapcami, ktorí sú tu. Sú to dobrí bojovníci.

V utorok za nami prišiel black belt v brazílskom jiu-jitsu Devhonte Johnson, skvelý chlap. Stále tu s nami trénuje Tyrell Fortune, čo je bojovník z Bellatoru.

Od nich máme skvelé tipy. Čo sa týka trénerov, je tu brat Henryho Cejuda, to je génius cez wrestling. Sú tu aj ďalší tréneri, čiže v tomto smere je tu o nás fakt dobre postarané,“ uviedol pre portál kaocko.cz Karaivanov.

Procházka sa k titulovej šanci v americkej organizácii prepracoval po dvoch výhrach na knokaut nad Volkanom Oezdemirom a Dominickom Reyesom.

Vďaka svojmu atraktívnemu štýlu boja sa rodák z Hostěradic teší medzi fanúšikmi veľkej obľube.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Procházka zarezáva na kempe v USA. Tréner Karaivanov: Je tu o nás dobre postarané