Tyson Fury si poľahky poradil so Seferim, ktorého pred zápasom pobozkal

Adrián Mečiar|10. jún 2018 o 02:00

Fury jasne porazil Sefera Seferiho.

Tyson Fury splnil svoju úlohu, keď si v návratovom zápase poľahky poradil so Seferom Seferim.

Samotný súboj nepriniesol takmer žiadny vzruch. Viac snáď zaujala potyčka medzi divákmi v aréne. Svoj zrak v priebehu druhé kola do publika na niekoľko sekúnd odvrátil aj Fury.

No azda by to ani nebol ´Gypsy King´, ak by nám nedal čosi, na čo budeme môcť spomínať. Fury pri posledných pokynoch od rozhodcu pobozkal svojho súpera!

Zápas bol oficiálne ukončený počas prestávky po štvrtom kole. Seferiho tím si uvedomil, že aj tá najmenšia šanca na zázrak sa už pominula a z duelu odstúpili. Fury si tak pripísal 26. kariérnu výhru, z toho 19. pred limitom.

„Je fantastické byť späť,“ povedal po skončení duelu šťastný Fury. „Seferi je tvrdý chlap, no jeho tím sa rozhodol stiahnuť ho z duelu. Cítil som sa tak, ako by som znova debutoval. Chcel by som sa poďakovať fanúšikom, ktorí sem dnes dorazili, boli ste úžasní.“

Furyho promotér Frank Warren oznámil, že bývalý šampión sa do ringu vráti 18. Augusta na predzápasoch galavečera, ktorý bude hostiť Windsor Park v Belfaste.

Koncom roka chce Fury zápas so súperom zo svetovej špičky. Dovtedy ho čaká ešte zopár duelov na rozbeh, no kvalita jeho oponentov by sa mala zvyšovať.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tyson Fury si poľahky poradil so Seferim, ktorého pred zápasom pobozkal