Túžim hrať iba za Real, povedal C. Ronaldo

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. (Autor: SITA, AP)
SITA|31. júl 2008 o 15:00

Portugalský futbalový kúzelník Cristiano Ronaldo opäť raz zarmútil fanúšikov Manchestru United, keď vyhlásil, že odchádza do Realu Madrid.

MANCHESTER 31. júla (SITA) - Portugalský futbalový kúzelník Cristiano Ronaldo opäť raz zarmútil fanúšikov Manchestru United, keď v rozhovore pre španielsky denník AS vyhlásil, že v priebehu prvého augustového týždňa oznámi trénerovi ManU Sirovi Alexovi Fergusonovi, že odchádza do Realu Madrid.

Dvadsaťtriročný rodák z Funchalu sa už viackrát vyjadril v tom zmysle, že v nadchádzajúcej sezóne 2008/2009 by si najradšej obliekal dres "bieleho baletu". Predstavitelia "červených diablov" však doteraz vždy vyhlásili, že ofenzívne ladený krídelník nikam nepôjde a pripomenuli mu, že v roku 2007 podpísal lukratívnu zmluvu, ktorá vyprší až v roku 2012. Prezident Realu Ramon Calderon sa však domnieva, že zo strany United ide iba o rétorické cvičenia v snahe získať za bývalého hráča Sportingu Lisabon čo najväčšie odstupné, v kuloároch sa dokonca špekuluje o ťažko uveriteľných 100 miliónoch eur.

"Všetko je v poriadku. Budúci týždeň odcestujem do Anglicka a predstaviteľom Manchestru poviem, že mojou jedinou túžbou je hrať za Real Madrid a nebudem rokovať o žiadnych úpravách zmluvy," cituje Portugalčana AS.

Nachádzate sa tu:
Domov