Turnaj Oktagonu a UFC zdarma na Tipsporte!

Daniel Stankovič|27. feb 2021 o 01:00

Dnešný podvečer prinesie Tipsport TV postojársky turnaj Oktagonu a neskôr, z noci na ráno, aj UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gane.

Dnes so začiatkom od šiestej hodiny začne postojársky sviatok, alebo ak chcete Oktagon Underground: The Last Man Standing, podujatie, kde mimo iného budeme môcť vidieť veľmi zaujímavé zápasy v pyramídovom formáte, z čoho v hlavnom zápase večera vzíde jeden víťaz. Tešiť sa môžeme rovnako na jednotlivé "superfighty", kde sa predstavia mená ako Moravčík, Hron, Daniš, Kozubovský, Fapšo a ďalší

Aby toho nebolo málo, v noci prebehne UFC Fight Night turnaj, ktorého hlavným ťahákom je súboj predných ťažkých váh, Rozenstruika s Ganem.

Ak ako divák nechcete utrácať peniaze za oba prenosy, máte jedinečnú možnosť zhliadnuť turnaj cez portál Tipsport úplne zadarmo. Jediné, čo treba spraviť je kliknúť na jednu z reklám Tipsport nad týmto textom alebo pod týmto textom. Automaticky budete presmerovaní na registráciu, po ktorej ak si môžete vychutnať turnaj a taktiež obdržíte bonus na tipovanie v hodnote 20 eur! 

Jedinou podmienkou je tipnúť si na hocijaký duel za symbolickú sumu. Celý turnaj Oktagon Underground: The Last Man Standing, rovnako ako UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gane, si môžete pozrieť na Tipsport TV!

Pred turnajmi Oktagonu ako aj UFC, by sme chceli pridávať niektoré hodnotné tipy na stávky, ktoré by mohli pomôcť v inšpirácii nejednému tipérovi.

 

Matěj Kozubovský - Sebastián Fapšo

Stávka: Víťaz zápasu porazí súpera na TKO/KO

Kurz: 1,55

Obaja bojovníci disponujú schopnosťami ukončiť toho druhého. Prirátajme si ku tomu Fapšovu nevýhodu z hľadiska rozsahu paží a vyjde nám, že logicky bude chcieť skracovať vzdialenosť, to znamená, že nepôjde o žiadne vyčkávanie a oťukávanie z diaľky. Obaja bojovníci sú talentovaní, myslím, že tento súboj v malých rukaviciach nedôjde na bodové rozhodnutie.

 

Vladimír Moravčík - Igor Daniš

Stávka: Víťaz zápasu porazí súpera na TKO/KO

Kurz: 1,65

Duel dvoch veľmi skúsených a úspešných postojárov. Obaja sú veľmi tvrdí, no budem sa opakovať, ak si zrátame podmienky a túžbu ukázať všetkým, že práve ten či onen je lepší zápasník z hľadisku odkazu, ktorý po sebe zanechá, predpokladám, že pôjde o statickejšiu vojnu a ukážku toho, kto toho vydrží viac.

 

Tomáš Hron - Strahinja Mitric

Stávka: Víťaz zápasu porazí súpera na TKO/KO

Kurz: 1,60

Včerajšie váženie bolo z pohľadu váhového rozdielu úsmevné, minimálne pre fanúšikov zmiešaných bojových umení, pretože nie je vôbec zvykom, že váhový rozdiel medzi oboma bojovníkmi je tak vysoký. Nenechajme sa však týmto zmiasť, Mitric nie je žiadne orezávatko a Hron je legenda, ktorá bojovala už s kde kým. Tu to však je pre mňa takmer jasné, buď Mitric v úvode vyvinie tlak a porazí Hrona v prvom kole, alebo ten ho postupom času rozoberie a ukončí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Turnaj Oktagonu a UFC zdarma na Tipsporte!