Tréner Glasgowa Rangers Smith stále verí v zisk titulu

SITA|4. máj 2009 o 12:46

Futbalisti škótskeho futbalového klubu Glasgow Rangers veria, že stále môžu získať titul domáceho šampióna. Zverenci Waltera Smitha zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí.

GLASGOW. Futbalisti škótskeho futbalového klubu Glasgow Rangers veria, že stále môžu získať titul domáceho šampióna. Zverenci Waltera Smitha zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí nad tímom Hearts 2:0 a natiahli šnúru zápasov s plným bodovým ziskom na šesť. V sobotu 9. mája nastúpia na tradičné derby, známom ako Old Firm, proti mestskému rivalovi a zároveň najvážnejšiemu konkurentovi v boji o ligový primát Celtic Glasgow.

"V ostatných dueloch sa nám darí. Dôležitým faktorom je sebadôvera mojich zverencov na ihrisku aj mimo neho a to najmä v tomto období, keď máme veľa potrestaných a zranených hráčov," povedal kouč "jazdcov" Smith. Štyri kolá pred koncom má Celtic na čele súťaže jednobodový náskok pred druhými Rangers. "V tejto fáze sezóny je každý duel nesmierne náročný. Sme pod tlakom, ale nesťažujeme sa, tak to má byť," dodal Walter Smith. Obhajcom ligového titulu je Celtic

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Tréner Glasgowa Rangers Smith stále verí v zisk titulu