Totti poctený koučovaním Maradonu

SITA|10. máj 2008 o 14:54

RÍM 10. mája (SITA) - Taliansky futbalista Francesco Totti, ktorý sa zotavuje po operácii kolena, uviedol, že preňho bude cťou koučovať legendárneho Diega Maradonu v pondelok 12. mája na Olympijskom štadióne ...

RÍM 10. mája (SITA) - Taliansky futbalista Francesco Totti, ktorý sa zotavuje po operácii kolena, uviedol, že preňho bude cťou koučovať legendárneho Diega Maradonu v pondelok 12. mája na Olympijskom štadióne v Ríme počas charitatívneho stretnutia. Štyridsaťsedemročný Argentínčan označovaný mnohými za najlepšieho futbalistu všetkých čias nastúpi za tím celebrít, v ktorom sa predstavia aj úradujúci majstri sveta Gianluigi Buffon, Gennaro Gattuso a Marco Materazzi spoločne s prezidentom AS Rím Lucianom Spallettim. Za súpera budú mať výber umelcov pod vedením populárneho speváka Erosa Ramazzottiho.

"Bude pre mňa cťou pracovať s Maradonom. Budem síce iba na lavičke, ale najdôležitejšie je, že pôjde o večer plný solidarity," uviedol 31-ročný Totti, ktorý si dovolil aj zažartovať na adresu svojho šéfa Spalllettiho: "Možno ho nepostavím. Ani keby ma týždeň prosil." Vodca rímskych "vlkov" naznačil, že po aprílovom zranení krížnych väzov sa asi vráti na trávniky skôr, ako sa všeobecne predpokladalo. "Rekonvalescencia sa vyvíja uspokojivo. Začal som už aj behávať na trenažéroch. Nie je to vôbec opuchnuté. Dúfam, že sa k tímu pripojím už v júli," vyhlásil 58-násobný reprezentant. Pôvodné prognózy hovorili o comebacku v septembri až októbri.


Nachádzate sa tu:
Domov