„Totálne ho zničím," hovorí Khabib o súboji s McGregorom

Adrián Mečiar|19. jún 2018 o 02:00

Khabib si na konto plánuje pripísať svoju 27. obeť, ktorou by mal byť hviezdny Ír Conor McGregor.

Cez víkend sa objavili informácie o tom, že súboj medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregor je v hre pre októbrové podujatie UFC 229.

To už aj vlastne bolo potvrdené z oboch táborov. Khabibov otec Abdulmanap a Conorov tréner strikingu Owen Roddy sa zhodli na tom, že rokovania sa uberajú dobrým smerom.

K čoraz reálnejšiemu duelu sa počas návštevy v Azerbajdžane vyjadril i samotný Khabib, ktorý si na konto plánuje pripísať svoju 27. obeť. „Všetci fanúšikovia chcú tento zápas, tak dúfam, že ho chce aj Conor.“

„Totálne ho zničím, ale ešte neviem, v ktorom kole,“ povedal súčasný šampión ľahkej váhy.

Nurmagomedov taktiež prezradil, že okrem zápasu s hviezdnym Írom plánuje ešte ďalšie tri súboje. Potom by mohol ukončiť kariéru. „Zaujímajú ma štyri zápasy. Keď ich vyhrám, môžem pomýšľať na koniec (kariéry).“

Nurmagomedov sa nikdy netajil tým, že rukavice chce na klinec zavesiť v pomerne mladom veku, takže slová o konci kariéry nie sú prekvapujúce.

Ešte predtým ale určite chce splniť svoje plány. Tými by podľa MMA Team Dagestan mali byť súboje s McGregorom, Georgesom St-Pierrom, Tonym Furgusonom a šampiónom welterovej divízie.

O strete s kanadskou legendou Khabib sníva dlhé roky. S Ferguson zas má nevybavené účty a prechod o váhovú kategóriu vyššie spomínal už viackrát.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Totálne ho zničím," hovorí Khabib o súboji s McGregorom