Tortorella zostáva trénerom Rangers

SITA|25. apr 2011 o 08:52

"Sme stále v štádiu budovania a existuje ešte veľa miest, kde sa potrebujeme zlepšiť," povedal o Rangers tréner Tortorella, ktorý s tímom predĺžil zmluvu o tri roky.

NEW YORK. John Tortorella zostane trénerom hokejistov New Yorku Rangers aj v nasledujúcich troch sezónach zámorskej NHL. Podľa informácií denníka New York Post sa klub, v ktorom pôsobí aj slovenský útočník Marián Gáborík, dohodol už pred pár mesiacmi s hlavným koučom na predĺžení kontraktu do roku 2014.

Tortorella v tejto sezóne doviedol slávny klub po ročnej prestávke do play off, kde však jazdci nestačili v 1. kole na Washington a podľahli mu 1:4 na zápasy.

Päťdesiatdvaročný Američan, ktorý v roku 2004 získal s Tampou Bay Stanleyho pohár, je známy svojou nekompromisnou povahou. Na ružiach nemá ustlané ani Gáborík, vlani suverénne najproduktívnejší hráč tímu zažil v končiacom sa ročníku stretnutia, v ktorých ho kontroverzný kouč nechal vysedávať dlhé minúty na striedačke a následne ho pred novinármi skritizoval za laxný prístup.

Tortorella chce v manhattanskom klube pokračovať v načatej práci. "Nemyslím si, že náš tím je celkom dobudovaný. Ak mám byť úprimný, stále trpíme na nedostatok talentovaných hráčov. Stačí sa pozrieť na Washington a ako v uplynulých rokoch úspešne zapracoval do mužstva draftové výbery. My sme stále v štádiu budovania a existuje ešte veľa miest, kde sa potrebujeme zlepšiť," povedal Tortorella krátko po vyradení Blueshirts z play off.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Tortorella zostáva trénerom Rangers