Tomáš Straňovský už mesiac pauzuje pre zranenie

Tomáš Straňovský (s číslom 22).
Tomáš Straňovský (s číslom 22). (Autor: TASR/MTI)
SITA|31. mar 2011 o 16:25

Zlomené chrupavky medzi dvoma rebrami a hrudnou kosťou vystavili slovenskému hádzanárskemu krídelníkovi stop na dlhší čas.

Zlomené chrupavky medzi dvoma rebrami a hrudnou kosťou vystavili slovenskému hádzanárskemu krídelníkovi Picku Szeged Tomášovi Straňovskému stop na dlhší čas.

SZEGED. V zostave hádzanárov maďarského klubu Pick Szeged už vyše mesiaca chýba meno Tomáša Straňovského. Za absenciou slovenského reprezentačného krídelníka sú zdravotné problémy dlhodobejšieho charakteru.

"V zápase Ligy majstrov vo švajčiarskom Schaffhausene (19. 2., pozn.) som si zlomil chrupavky medzi prvými dvoma rebrami a hrudnou kosťou. Stále ma to trochu obmedzuje, pomaly sa to hojí, ale je to na zlom mieste. Trénujem zatiaľ len individuálne - najmä v posilňovni a behám. Dúfam, že do dvoch týždňov budem stopercentne fit. Najneskôr v play-off budem už určite hrať," povedal pre agentúru SITA T. Straňovský k svojmu aktuálnemu zdravotnému stavu.

Mimochodom, v inkriminovanom dueli, ktorý Schaffhausen aj s prispením piatich gólov Slováka Petra Kukučku vyhral 31:27, skóroval starší z bratskej dvojice Straňovských dvakrát.

Odchovanec novozámockej hádzanej pôsobí v Szegede od februára 2010 po prestupe z Tatrana Prešov. "Platnosť zmluvy mi vyprší po sezóne. Zatiaľ sme nerokovali o jej predĺžení," poznamenal k svojej zatiaľ nejasnej budúcnosti 30-ročný pravý krídelník Picku.

V tíme osemfinalistu LM hrávajú aj jeho traja krajania František Šulc ml., Maroš Baláž a Michal Tóth ml.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Tomáš Straňovský už mesiac pauzuje pre zranenie