Tomáš Deák: Verím, že obhájim titul šampióna a dokážem hlavne sebe samému, že mi právom patrí

Dávid Lukáč|5. apr 2019 o 02:00

Šampión ruskej FNG má po kempe v Tatrách.

Tomáš Deák má za sebou úspešne absolvovaný tatranský kemp, ktorý trval od nedele do piatka. Československá jednotka bantamovej váhy išla podľa vlastných slov tradične na plné obrátky a spolu s tímovými kolegami si siahla až na dno.

„To, čo ma malo pripraviť na 5x5 minútový titulový zápas je za mnou, a vďaka pánu Bohu úspešne,“ píše Deák na sociálnych sieťach a dodáva: „myslím, že na každom tréningu, aj keď nie vždy mi išlo, tak som do toho dal všetko a zapojil aj srdce, aby som nepoľavil, takže už túto úspešnú prípravu len udržím a dokončím do samotného konca 26.4.“

Deák chce dokázať, že titul nemá náhodou a potvrdiť, že mu patrí zaslúžene. „Verím, že obhájim titul šampióna a dokážem hlavne sebe samému, že mi právom patrí,“ hovorí šampión FNG.

Príučku chce Tomáš venovať aj svojmu ruskému oponentovi, aby ho naučil, že „niekedy je lepšie viac trénovať ako rozprávať“. 

Evgeniy "Grandmaster" Ignatiev tak bude posledný aprílový týždeň čeliť odhodlanému slovenskému šampiónovi, ktorý svoju kožu nepredáva lacno.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Deák: Verím, že obhájim titul šampióna a dokážem hlavne sebe samému, že mi právom patrí