Tomáš Deák spoznal súpera na debutový zápas v ACA. Chce sa prebojovať až k titulu

Dávid Lukáč|13. okt 2020 o 02:00

Tomáša Deáka čaká na konci novembra ďalšia výzva.

Premiéra Tomáša Deáka v ruskej organizácii ACA prebehne už 26. novembra. Jeho súperom bude Gruzínec Vazha Tsiptauri, ktorý má zápasovú bilanciu 9-1-1, pričom hneď 6 zápasov dokázal ukončiť pred limitom.

„Do ACA sme dostali ponuku aj napriek tomu, že som tam už dostal ponuku aj v minulosti,“ hovorí Tomáš Deák pre Svet MMA. Vtedy zmluvu neprijal, no časy sa zmenili a aj bývalý šampión organizácie FNG si je vedomý, že napriek koronakríze produkuje organizácia ACA naďalej množstvo turnajov.

„Teraz sme to prijali, keďže teraz cez koronu stále zápasia a majú galavečery, tak som to videl ako možnosť, aby som čím skôr bojoval, a samozrejme, je to jedna z najväčších organizácií na svete a dostať sa tam k titulu a získať ho by bol pre mňa ďalší najväčší splnený sen.“

Cieľ slovenského bojovníka je teda jasný – titul. V prípade jeho zisku by bol prvým Slovákom, ktorý by získal tituly v dvoch veľkých ruských organizáciách.  „Už dlho som sledoval, že tam poprestupovali všetci šampióni z Fight Nights a je tam veľa dobrých fighterov, takže konkurencia bude obrovská, a o to väčšia motivácia, cieľ a sen je pre mňa prebojovať sa až k titulu,“ hovorí reprezentant OFA.

Prvou prekážkou bude gruzínsky bojovník, ktorý naposledy zápasil minulý rok na turnaji M-1 Challenge 104. „Myslím si, že je to dobrý, šikovný a skúsený bojovník, ktorý dominuje hlavne vo wrestlingu...a myslím si, že naňho bude platiť aj postoj, ale aj prenesenie boja na zem,“ uzatvára Tomáš Deák.

Video: Vazha Tsiptauri, súper Tomáša Deáka

Foto: Vazha Tsiptauri Facebook/ Tomáš Deák Instagram

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Deák spoznal súpera na debutový zápas v ACA. Chce sa prebojovať až k titulu