Tomáš Deák sa predstaví v prestížnej ruskej lige RCC, IMF je iba medzizastávka!

Vladimír Bilohuščin|28. jan 2020 o 01:00

Šampión má veľké plány

Dnes sa po vysielaní relácie ´Letem světem´ promotéra Oktagonu Ondreja Novotného rozvírila debata ohľadom angažmánu Tomáša Deáka. Šampión bantamovej váhy totiž trocha nečakane podpísal zápas v organizácii I Am Fighter a tak ho v Oktagone bojovať neuvidíme.

Novotný pritom vo vysielaní prezradil, že samotný Oktagon nevedel vôbec o prestupe do konkurenčnej organizácie a dozvedel sa to až vtedy, keď bolo neskoro. Novotný pritom potvrdil, že pás šampiónovi odoberú.

Samotný Tomáš Deák, ktorý mal s Oktagonom zmluvu na jeden zápas, sa pre našu redakciu ale vyjadril jasne. „I Am Fighter mi ako jediný dal zápas v čo najskoršom dátume, a keďže som už dlho v príprave, tak som bol veľmi rád, že konečne už budem bojovať.” Hlavným dôvodom bola teda dlhá pauza medzi zápasmi, keď Oktagon ponúkol Deákovi súboj až v júli, čo bolo pre šampióna neprijateľné. Deák má už totiž oveľa väčšie plány.

“V máji by som mal mať zápas v RCC a dovtedy sa už rieši kopu iných ďalších organizácii. Takže aspoň kým budem mať zápas sa už riešia dopredu ďalšie, aby som už mal duely dopredu naplánované bez dlhej pauzy.”

Deák tak mieri do prestížnej ruskej ligy RCC, ktorá sa derie medzi svetovú elitu. Či tam ale dlhodobo zotrvá ešte nie je jasné, keďže ako je známe, Tomáša láka aj japonský RIZIN a rozbehnuté sú aj ďalšie rokovania. Každopádne sa v najbližšom období môžeme tešiť na útoky na ďalšie veľké tituly.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Deák sa predstaví v prestížnej ruskej lige RCC, IMF je iba medzizastávka!