To, čo ja robím tridsať rokov, to Mikulášek za dva mesiace už nedoženie, odkazuje Karlos Vémola

Dávid Lukáč|6. aug 2020 o 02:00

Karlos by bol rád, keby Attila išiel aj do Mikuláškovho rohu.

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek sa momentálne pripravuje pod vedením Attilu Végha v Spartakus Fight Gyme v Trnave. Sám „Pumukli“ mu pred dôležitým duelom s Vémolom ponúkol pomocnú ruku a svoj sľub aj dodržal.

„Keď som vtedy verejne povedal, že mu ponúkam pomoc, nehovoril som do vetra,“ hovorí Végh pre iSport.cz. „On sa toho chytil a hneď mi napísal. Aktuálne je u nás tu na kempe a brutálne maká. Cítim, že má ku mne rešpekt a pokoru. Nie je arogantný a ani flegmatik, urobí všetko, čo mu poviem a trénuje veľmi dobre.“

Václav Mikulášek sa na kempe v SFG nezdrží len tento týždeň, ale bude sa tam, až do súboja s Vémolom, pravidelne vracať.  „K Attilovi budem jazdiť každý druhý týždeň. Do zápasu by som tak mal na Slovensku absolvovať štyri-päť týždňov. Ak teda súboj bude, ja verím, že hej,“ hovorí.

Vémola však má vďaka tomu o motiváciu postarané. „O to viac ma to motivuje. Dúfam, že mu Attila pôjde aj do rohu, aby videl, že všetko, čo sa ho snaží naučiť, bude márne,“ odkazuje „Terminátor“.

A aby som mu hneď po zápase, keď zmlátim Babu Jagu, mohol povedať, že je na rade. Pre mňa naozaj ideálny scenár, keby mu Attilka išiel aj do rohu. To, čo ja robím tridsať rokov, to Mikulášek za dva mesiace už nedoženie, takže trénovať tam môže čo chce,“ dodáva Vémola.

Očakávaný súboj Vémola vs Mikulášek sa uskutoční už 26. septembra na turnaji Oktagon 17.

Foto: Instagram.com/veghattila

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»To, čo ja robím tridsať rokov, to Mikulášek za dva mesiace už nedoženie, odkazuje Karlos Vémola