Tiger Woods trafil diváčku do hlavy, potrebovala stehy

SITA|21. júl 2007 o 18:05

CARNOUSTIE 21. júla (SITA) - Svetová golfová jednotka Tiger Woods v sobotu na prestížnom golfovom turnaji British Open Championship v škótskom Carnoustie trafila loptičkou diváčku natoľko nešťastne, že ...

CARNOUSTIE 21. júla (SITA) - Svetová golfová jednotka Tiger Woods v sobotu na prestížnom golfovom turnaji British Open Championship v škótskom Carnoustie trafila loptičkou diváčku natoľko nešťastne, že tá musela vyhľadať lekárske ošetrenie. Ľavú polovicu tváre 63-ročnej Jennifer Wilsonovej zo Severného Írska budú "zdobiť" dva stehy. Vo chvíli, keď sa 31-ročnému Američanovi Woodsovi na šiestej jamke ´podaril´ takýto kúsok, jeho skóre bolo jeden pod par. Priebežný líder Sergio Garcia bol na tom vtedy o päť rán lepšie.

Najuznávanejší golfista uplynulého desaťročia a držiteľ tucta titulov z podujatí Majors Woods sa nešťastnici okamžite ospravedlnil a venoval jej vlastnoručne podpísanú rukavicu aj inkriminovanú loptičku. "Stáli sme asi tridsať yardov od greenu, keď som manželke povedal: ´Nasaď si ochrannú prilbu, ide odpaľovať Tiger´. Nemohol som tomu uveriť, keď ju trafil napriek tomu, že stála mimo hracej plochy. Niekedy úder jednoducho nevyjde podľa predstáv. Jenny mala na tvári veľa krvi, ale s pomocou vreckových obrúskov sme krvácanie zastavili. Woods sa mojej žene ospravedlnil a ja som naňho povzbudzujúco zakričal želanie, nech sa mu nasledujúci odpal viac vydarí," popísal situáciu sa Cecil Wilson.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Tiger Woods trafil diváčku do hlavy, potrebovala stehy