Ivan Bartek pred PML: Nebude to na 5 kôl. Uvidíme, komu to padne ako prvému

Ivan Bartek
Ivan Bartek (Zdroj: PML)
Vladimír Bilohuščin|9. jún 2022 o 15:53

Melvin Mané vs Ivan Bartek, to bude súboj o opasok na podujatí PML 3 v brnianskom Bobyhall.

BRNO. Finále pyramídy do 95 kilogramov organizácie PML je už za dverami, keď sa v Brne už 11. júna proti sebe postavia Melvin Mané a Ivan Bartek.

Práve druhý menovaný si už po semifinálovom súboji želal, aby to bol práve Mané, kto sa mu postaví v boji o titul.

„Bude to perfektné finále Slovensko vs Česko. Melvin je dobrý zápasník, takže sa teším,“ neskrýval svoje pocity Bartek.

Zástupca Cerberos gymu má na svojom konte veľké zápasy, keď okrem iného bojoval o titul americkej organizácie Lion Fight Promotions, ale vidieť sme ho mohli napríklad aj v Oktagon Underground, kde sa dostal až do superfinále.

Mané je ale momentálne považovaný za jedného z najtalentovanejších domácich postojárov a tak cesta za výhrou nebude určite ľahká.

„So súperom som sa ešte nestretol, ale vyzerá byť celkom šikovný. Ja chcem byť ale najlepší zápasník vo váhe do 95 kg v Česku a na Slovensku, čiže ho musím poraziť,“ konštatuje Bartek a dopĺňa, že príprava na súpera je iba tréning, tréning a zasa len tréning, keďže stále je čo zlepšovať.

Zatiaľ čo Mané prezradil, že si bude dávať pozor na Bartekovu tvrdosť a klinč, Ivan považuje súpera za komplexného zápasníka a pozor si tak bude dávať na všetko. Veď ako to už býva, openentove prednosti a slabiny sa ukážu až v ringu.

Jedným si je ale slovenský reprezentant istý, keďže vie, že obaja bojovníci majú v rukách granáty. „Myslím si, že na plných 5 kôl to nebude. Uvidíme, komu to padne ako prvému.“

Bartekovi okrem iného bude fandiť aj celý policajný zbor Slovenskej republiky, keďže je jeho hrdým členom a okresné riaditeľstvo v Novom Meste nad Váhom mu dokonca za jeho služby udelilo ocenenie.

V sobotu tak počas hlavného zápasu večera organizátori svojim fanúšikom radia, aby ani nežmurkali. O súboji totiž môže rozhodnúť jediný úder!

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ivan Bartek pred PML: Nebude to na 5 kôl. Uvidíme, komu to padne ako prvému