Tévez zvažuje pôsobenie v troch kluboch

SITA|25. jún 2009 o 10:40

Podľa slov poradcu argentínskeho futbalového útočníka Carlosa Téveza prichádza do úvahy prestup do jedného z troch klubov - Manchester City, FC Chelsea a jeden nemenovaný tím.

BUENOS AIRES. Útočník anglického futbalového šampióna z ostatných troch sezón Manchestru United, argentínsky reprezentant Carlos Tévez, zvažuje pôsobenie v jednom z troch mužstiev. Keďže už svoju budúcnosť nespája s tímom z Old Traffordu, do úvahy prichádzajú Manchester City, FC Chelsea a jeden nemenovaný klub.

"Momentálne rokujeme s predstaviteľmi Manchestru City, Chelsea a ešte jedného tímu, ktorého meno vám však neprezradím," vyhlásil Tévezov poradca Kia Joorabchian. Ten ďalej dodal, že rozhodnutie bude známe v priebehu nasledujúcich desiatich dní.

Tévez odmietol ponuku na päťročnú spoluprácu s ManU a zmluvu vo výške 41 miliónov eur. Dvadsaťpäťročný zakončovateľ už dávnejšie vyjadril nesúhlas so svojím odchodom do konkurenčného FC Liverpool s odôvodnením, že "The Reds" sú momentálne najväčším rivalom United a nebolo by férové, keby posilnil mužstvo z Anfield Road.

Nachádzate sa tu:
Domov