Svatoš má viacero možností vrátane arbitrážnej komisie

SITA|3. júl 2007 o 12:45

COLORADO 3. júla (SITA) - Slovenský hokejový útočník Marek Svatoš zatiaľ stále nevie, či bude v kariére v zámorskej NHL pokračovať v tíme Colorado Avalanche, alebo zmení dres. Obmedzený voľný hráč sa ...

COLORADO 3. júla (SITA) - Slovenský hokejový útočník Marek Svatoš zatiaľ stále nevie, či bude v kariére v zámorskej NHL pokračovať v tíme Colorado Avalanche, alebo zmení dres. Obmedzený voľný hráč sa môže do štvrtka rozhodnúť pre arbitrážnu komisiu, ktorá by mu vymerala plat na budúcu sezónu, alebo do 15. júla akceptovať kvalifikačný kontrakt od "lavín" v hodnote jeho doterajšieho príjmu 1,05 milióna dolárov. "Som si istý, že sa o tom v blízkej budúcnosti budeme rozprávať. Určite všetci chápu, že v posledných dňoch mal prioritu trh s neobmedzenými voľnými hráčmi. No so Svatošovým agentom sme boli prostredníctvom Grega Shermana (asistent generálneho manažéra) v kontakte. Verím, že sa rýchlo dohodneme o pokračovaní našej spolupráce," povedal generálny manažér Colorada Francois Giguere.

Slovenský reprezentačný krídelník vo svojej druhej kompletnej sezóne v drese Avalanche zaostal za očakávaním, keď v 66 stretnutiach nazbieral iba 30 kanadských bodov. V predchádzajúcom ročníku potreboval na pokorenie hranice 50 bodov (32+18) iba 61 duelov.

Nachádzate sa tu:
Domov