Sundin sa dohodol s Torontom a nemusí na operáciu

SITA|1. jún 2007 o 12:14

TORONTO 1. júna (SITA) - Švédsky hokejista Mats Sundin by mal aj naďalej ostať v klube NHL Toronto Maple Leafs. Ako informuje denník Toronto Sun, "javorové listy" sa so svojím kapitánom dohodli na dvojročnej ...

TORONTO 1. júna (SITA) - Švédsky hokejista Mats Sundin by mal aj naďalej ostať v klube NHL Toronto Maple Leafs. Ako informuje denník Toronto Sun, "javorové listy" sa so svojím kapitánom dohodli na dvojročnej zmluve na 11 miliónov dolárov. Maple Leafs si mohli na Sundina uplatniť pre budúcu sezónu aj opciu vo výške 4,56 milióna dolárov. Tridsaťšesťročný center zarábal v poslednom ročníku 7,6 milióna dolárov.

Sundin bol najproduktívnejším hráčom klubu v 11 zo svojich 12 sezón, ktoré v Toronte odohral. Jednotka draftu 1989 odohrala v NHL 1231 zápasov, v ktorých strelila 523 gólov.

Sundina počas sezóny trápili bolesti bedrového kĺbu. Vo štvrtok lekár Marc Philippon z kliniky vo Vaile postihnuté miesto vyšetril a skonštatoval, že operácia nie je nutná. Potvrdil tak výrok švédskych špecialistov zo začiatku mája.


Nachádzate sa tu:
Domov