Strachan verí, že Donati sa môže stať v Celticu legendou

SITA|24. aug 2007 o 08:32

GLASGOW 24. augusta (SITA, AFP) - Kormidelník škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic FC Gordon Strachan verí, že taliansky stredopoliar Massimo Donati by sa mohol v Celtic Parku stať v budúcnosti ...

GLASGOW 24. augusta (SITA, AFP) - Kormidelník škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic FC Gordon Strachan verí, že taliansky stredopoliar Massimo Donati by sa mohol v Celtic Parku stať v budúcnosti rovnakou legendou, ako sa to pred ním podarilo švédskemu internacionálovi Henrikovi Larssonovi. Donati prišiel na Britské ostrovy v lete z AC Miláno a v minulotýždňovom ligovom stretnutí proti Aberdeenu (3:1) zaznamenal svoj premiérový presný zásah v novom drese.

Talianovi prvé zápasy za Celtic príliš nevyšli, no každým duelom jeho výkon graduje a aj tu vidí Strachan paralelu s Larssonom. Švéd sa totiž tiež pomalšie rozbiehal, no napokon sa z neho stal jeden z najlepších hráčov "zeleno-bielych" v histórii klubu. "Nemôžete predsa niekoho súdiť po niekoľkých stretnutiach. Henrikovi sa tiež nepodarilo na začiatku príliš zažiariť a ak by ho vtedy odpísali, určite by tu nezostal tak dlho. Preto treba dať každému šancu," vyhlásil tréner úradujúceho škótskeho majstra.


Nachádzate sa tu:
Domov