Stop Husárovej vo štvrťfinále štvorhry v Madride

SITA|14. máj 2009 o 13:31

Slovenská tenistka Janette Husárová a Taiwančanka Hsieh Su-wei prehrali vo štvrtkovom štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA Tour Mutua Madrileňa Madrid Open v Madride (Premier Mandatory, dotácia 3,5 milióna eur, antuka vonku) s favorizovanou česko-americkou

MADRID. dvojicou Květa Peschkeová, Lisa Raymondová za 53 minút hladko 3:6, 0:6.

Deblová majsterka sveta WTA Tour zo sezóny 2002 Husárová a jej ázijská partnerka Hsieh Su-wei, minulý týždeň po boku Číňanky Šuai Peng šampiónka v Ríme (finálový triumf proti Daniele Hantuchovej s Ai Sugijamovou), si zo španielskej metropoly odnášajú 250 bodov do svetového rebríčka WTA Tour vo štvorhre a spoločný šek na 15 500 eur.

Tridsaťštyriročná Bratislavčanka Husárová dosiahla v novom areáli Caja Mágica svoje prvé dve víťazstvá po nedávnom návrate na dvorce. Od newyorských US Open 2008 si dopriala regeneračnú pauzu a potom trikrát neuspela už v 1. kole: v Marbelle (s Taliankou Sarou Erraniovou), Stuttgarte (s Ruskou Verou Duševinovou) a Ríme (s Dánkou Caroline Wozniackou).

Vo štvrtkovom madridskom štvrťfinále štvorhry sa nepresadila ani Daniela Hantuchová. S Japonkou Ai Sugijamovou podľahli austrálskemu páru Samantha Stosurová, Rennae Stubbsová 5:7, 4:6.

Štvorhra - štvrťfinále:

Květa Peschkeová, Lisa Raymondová (3-ČR/USA) - Hsieh Su-wei, Janette Husárová (Taiw./SR) 6:3, 6:0 za 53 minút

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Stop Husárovej vo štvrťfinále štvorhry v Madride