Stoch vyzve Weissa: Určite ho podpichnem

(Autor: SITA/AP)
SITA|4. nov 2013 o 22:31

PAOK Solún vyzve s Miroslavom Stochom cez víkend Olympiakos s Vladimírom Weissom.

SOLÚN. Miroslava Stocha čaká náročný týždeň. Jeho zamestnávateľ grécky klub PAOK Solún nastúpi vo štvrtok v rámci Európskej ligy na ihrisku izraelského tímu Maccabi Haifa a v sobotu si zmeria sily s ligovým rivalom Olympiakosom Pireus na jeho pôde. Dres úradujúceho gréckeho šampióna Olympiakosu si oblieka aj Stochov reprezentačný spoluhráč, rovesník a kamarát Vladimír Weiss.

"Pred zápasom si s Vladom určite vymeníme nejaké správy, podpichnem ho, bez toho by to predsa nebolo ono. Kluby sa navzájom poznajú dobre, každý vie o druhom prakticky všetko. My však máme svoje povinnosti v Európskej lige, oni v Lige majstrov, takže ešte nepredbiehajme," uviedol pre webstránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency odchovanec nitrianskej futbalovej školy.

"Tréner nám zakaždým zdôrazňuje, že najdôležitejší zápas pre nás je ten najbližší. Je skvelé, že počas uplynulého víkendu sme zvíťazili v domácej súťaži, jednak pre pohodu pred štvrtkovým pohárovým stretnutím v Izraeli, ako aj pred nedeľným šlágrom v gréckej lige, ktorý nás čaká na pôde lídra Olympiakosu. Ako som už povedal, najprv sa sústredíme na štvrtok. Ak by sa nám v Haife podarilo zvíťaziť, postup do ďalšej fázy Európskej ligy by nám už nemal uniknúť. Samozrejme, všetci vieme, čo nás čaká v nedeľu. Bude to veľké derby, ako sa hovorí, kto z koho. Zaostávame za Olympiakosom o tri body, takže uvidíme, ako to bude vyzerať na ihrisku. Kvalitu na úspech určite máme, ale hovorím, bude to otvorené," dodal Stoch, ktorý je v nominácii trénera seniorského národného výberu SR Jána Kozáka na medzištátny prípravný duel proti Poľsku (15. novembra vo Vroclave).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Stoch vyzve Weissa: Určite ho podpichnem