Stoch je žiadaný na východe, hlásia sa Kazaň a Kyjev

Tréner Jorge Jesus z Benfiky Lisabon reaguje pred Miroslavom Stochom z Fenerbahce Istanbul  v odvete semifinále Európskej ligy Benfica - Fenerbahce 2. mája 2013.
Tréner Jorge Jesus z Benfiky Lisabon reaguje pred Miroslavom Stochom z Fenerbahce Istanbul v odvete semifinále Európskej ligy Benfica - Fenerbahce 2. mája 2013. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. máj 2013 o 17:47

Turecké médiá opäť špekulujú o budúcnosti Miroslava Stocha.

ISTANBUL. O slovenského futbalového reprezentanta Miroslava Stocha prejavila záujem dvojica klubov z bývalého východného bloku.

O krídelníka tureckého Fenerbahce Istanbul sa vraj zaujímajú veľkokluby Rubin Kazaň a Dynamo Kyjev. Informáciu priniesol portál www.fanatik.com.tr.

Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike Stoch má platnú zmluvu do konca sezóny 2015/2016. V skončenom ročníku hral len 17 ligových zápasov, v ktorých ani raz neskóroval.

Na konte má aj šesť vystúpení v Európskej lige UEFA 2012/2013, rovnako bez presného zásahu.

Autor najkrajšieho gólu za rok 2012 podľa FIFA Stoch v minulosti pôsobil v FC Chelsea a FC Twente.

Na všetkých troch svojich zahraničných zastávkach získal ligový titul, pričom v predchádzajúcom ročníku bol s 12 gólmi druhý najlepší strelec Fenerbahce.

Rubin Kazaň obsadil v najvyššej ruskej súťaži 6. pozíciu, Dynamo Kyjev skončilo v ukrajinskej súťaži na 3. pozícii a predstaví sa v Európskej lige 2013/2014.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Stoch je žiadaný na východe, hlásia sa Kazaň a Kyjev