Štadión spieval Stochovo meno. Mal som slzy na krajíčku, vraví

(Autor: Facebook)
SITA|13. júl 2015 o 16:29

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch sa po anabáze v Spojených arabských emirátoch vrátil do Turecka. Dres Fenerbahce Istanbul si opäť obliekol v prípravnom zápase proti iránskemu súperovi.

Stoch'dan harika gol!Zob Ahan ile kar karya gelinen hazrlk manda imzasn att.ZLEYNZ: http://bit.ly/1fxB67d

Posted by Miroslav Stoch on 11. júl 2015

ISTANBUL. Slovenský reprezentant Miroslav Stoch si nevedel vynachváliť premiérové stretnutie v drese tureckého klubu Fenerbahce Istanbul po návrate z úspešného hosťovania v FC Al-Ain v Spojených arabských emirátoch.

Dvadsaťpäťročný krídelník si v prípravnom zápase proti iránskemu tímu Zob Ahan (7:0) v meste Düzce pripísal presný zásah i asistenciu. Prihral na úvodný gól duelu a sám zvýšil na 2:0.

Fanúšikovia Fenerbahce sa na Miroslava Stocha tešia.

"Po dvoch rokoch som nastúpil vo farbách Fenerbahce a lepší návrat som si ani nemohol predstaviť. Mal som slzy na krajíčku, keď celý štadión spieval moje meno. Bolo to niečo krásne," vravel Stoch pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu.

"Treba drieť ďalej, aby sme sa čo najlepšie pripravili na blížiacu sa Ligu majstrov. Nič iné nás nezaujíma. Mužstvo je naozaj nabité. Tréner to bude mať zložité, na každý post sú dvaja či traja hráči," pokračoval.

"Urobím všetko, aby som nastupoval čo najviac. Dám do toho maximum a verím, že sezóna bude výborná."

turkey_soccer_fenerbahce_besiktas-f42978_r9519_res.jpeg

Miroslav Stoch si už v minulosti dres Fenerbahce obliekal. FOTO - SITA/AP.

Istanbulčanov vedie nový kormidelník Vítor Pereira. "Sympatický človek. Možno bude niekto prekvapený, ale takmer vôbec nebeháme. Kompletne robíme s loptou a v tempe, čo je chvályhodné," prezradil.

"Kouča Pereiru by som prirovnal k Josému Mourinhovi, pod ktorým som trénoval v FC Chelsea. Ide o moderného trénera, môžeme pod ním dosiahnuť veľké veci."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Štadión spieval Stochovo meno. Mal som slzy na krajíčku, vraví