Kucka s repre odcestoval, ale nenastúpi. Hummels bude prvýkrát pôsobiť mimo Nemecka (Sportnet podcast)

Juraj Kucka.
Juraj Kucka. (Autor: TASR)
Sportnet|5. sep 2024 o 07:50

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 5. septembra a dnes svoje 54. narodeniny oslavuje bývalý slovenský hokejista Peter Oremus, ktorý hrával na pozícií útočníka.

Po hráčskej kariére sa stal trénerom. Vystriedal viacero klubov v najvyššej slovenskej lige a taktiež bol viackrát asistentom trénera slovenskej reprezentácie.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas uplynulého dňa v športovom svete stalo. 

Kucku vyradilo koleno

Slovenská futbalová reprezentácia nastúpi vo štvrtkovom úvodnom zápase nového ročníka Ligy národov na pôde Estónska bez Juraja Kucku.

Stredopoliar ŠK Slovan Bratislava odletel s výpravou národného tímu v stredu popoludní z bratislavského Letiska do Tallinnu, pre zranenie kolena však nebude k dispozícii.

Zverenci trénera Francesca Calzonu chcú ísť naspäť do B-divízie, z ktorej vypadli v roku 2020.

Teraz musia kvalitu potvrdiť v konkurencii Švédska, Azerbajdžanu a spomínaného Estónska, s ktorým sa stretnú dnes o 20.45 SELČ v Tallinne.

Slovákom vypadol už počas sústredenia Ivan Schranz, najlepší strelec tímu z ME a zároveň jeden z popredných kanonierov celého turnaja.

Viac k téme:

Hummels posilnil AS Rím

Nemecký futbalista Mats Hummels sa stane hráčom AS Rím a prvýkrát v kariére bude pôsobiť v klube mimo svojej rodnej krajiny.

Bývalý obranca Borussie Dortmund v stredu odcestoval do talianskej metropoly, kde absolvuje lekársku prehliadku a podpíše ročný kontrakt.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Kucka s repre odcestoval, ale nenastúpi. Hummels bude prvýkrát pôsobiť mimo Nemecka (Sportnet podcast)