Slovan hľadá aj zahraničného investora, ktorý sa bude zaujímať o rozvoj klubu (Sportnet podcast)

Hokejisti HC Slovan Bratislava.
Hokejisti HC Slovan Bratislava. (Autor: Facebook HC Slovan Bratislava)
Sportnet|5. jún 2024 o 07:15

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 5. jún, a v tento deň pred devätnástimi rokmi prišlo prvé víťazstvo Rafaela Nadala na French Open.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan hľadá majiteľa so záujmom

Slovenský hokejový klub HC Slovan Bratislava informoval verejnosť a svojich fanúšikov, že súčasný väčšinový akcionár organizácie podniká kroky k akvizícii záujemcu o kúpu väčšinového podielu v tíme.

Majoritný podiel aktuálne vlastní Elena Hrubá, ktorá ho zdedila po otcovi a predchádzajúcom majiteľovi Rudolfovi Hrubom. Ten odišiel na večnosť v decembri 2023 vo veku 69 rokov.

Ako klub v oficiálnom vyhlásení uviedol: “Prioritou zostáva, aby išlo o domáceho alebo zahraničného investora, ktorý bude mať dlhodobý záujem na zabezpečení a ďalšom rozvoji stabilne a zdravo fungujúceho hokejového klubu.”

Súčasný vlastník tvrdí, že vysporiadal všetky záväzky klubu v rozsahu jej vlastníckeho podielu v spoločnosti. Pôsobenie hokejového Slovana v slovenskom profesionálnom hokeji nateraz nie je ohrozené. 

Viac k téme:

Suslov bol za kritiku rád

Slovenský futbalista Tomáš Suslov chýbal v kvalifikácii na ME len v jednom zápase a momentálne sa s národným tímom pripravuje na záverečný turnaj.

Minulé leto však bola jeho pozícia v reprezentácii pomerne otázna, keď na seba upozornil kontroverziami. Teraz je situácia úplne odlišná - Verone pomohol k udržaniu sa v Serii A a v záverečných dvoch zápasoch strelil dva góly.

Ako Suslov priznal: "Teraz som spokojný, pre každého futbalistu je náročné, keď sa mu nedarí, alebo sú okolo neho nejaké šumy. Vždy som však veril, že sa to otočí.”

Kritika na jeho adresu zo strany Calzonu prišla pred septembrovými zápasmi s Portugalskom (0:1) a Lichtenštajnskom (3:0).

Vysvetlil, že kritiku nebral v zlom: "Ja som rád, že mi to povedal do očí. Keby sa vyjadril takto v médiách, mám iný pohľad. Je však priamy a mne sa to páči." 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slovan hľadá aj zahraničného investora, ktorý sa bude zaujímať o rozvoj klubu (Sportnet podcast)