Schranz bude chýbať pre zranenie, Šatan verí, že MS 2029 sa budú konať na Slovensku (Sportnet podcast)

Ivan Schranz.
Ivan Schranz. (Autor: TASR)
Sportnet|3. sep 2024 o 07:35

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 3. septembra a dnes svoje 54 narodeniny oslavuje bývalý anglický futbalista Gareth Southgate, ktorý viedol anglickú futbalovú reprezentáciu v rokoch 2016 až 2024.

Vo svojej hráčskej kariére hrával na pozícií obrancu, kde na klubovej úrovni odohral cez 500 zápasov v anglickej najvyššej lige a 57 duelov za národný tím.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas uplynulého dňa v športovom svete stalo.

Schranz bude chýbať pre zranenie

Slovenský futbalista Ivan Schranz bude chýbať reprezentácii v nadchádzajúcich reprezentačných zápasoch.

Tridsaťročný útočník Slavie Praha má poranené koleno a výpravu Slovenska už opustil. Na jeho miesto nepovolá tréner Francesco Calzona žiadneho náhradníka.

Vo štvrtok budú hrať Slováci v Estónsku a o tri dni neskôr proti Azerbajdžanu.

Tím Francesca Calzonu je v pozícii favorita v oboch stretnutiach aj v celej skupine, z ktorej postupuje najlepší tím priamo do B-divízie.

Slovensko bude potrebovať na návrat do vyššej kategórie aj góly Lukáša Haraslína, ktorý verí, že si dobrú klubovú formu doniesol aj do reprezentácie.

Viac k téme:

Šatan chce MS 2029 na Slovensku

Slovenskí hokejisti zvládli úlohu favorita a na domácom finálovom kvalifikačnom turnaji o postup na ZOH 2026 zvíťazili bez straty bodu.

Generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan vyjadril spokojnosť s výkonmi po fyzickej i psychickej stránke a po skončení turnaja prezradil, že Slovensko sa v roku 2029 bude uchádzať o organizáciu MS v hokeji.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Schranz bude chýbať pre zranenie, Šatan verí, že MS 2029 sa budú konať na Slovensku (Sportnet podcast)