Mal pomer s mamou spoluhráča? Perryho koniec sprevádzajú fámy (Sportnet podcast)

Connor Bedard.
Connor Bedard. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|29. nov 2023 o 07:05

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 29. november, a dnes oslavuje svoje jubilejné 50. narodeniny legendárny futbalista Manchestru United Ryan Giggs.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slováci v Lige majstrov bez výhry

Tímom slovenských futbalistov sa v Lige majstrov až tak nedarilo. V piatom skupinovom kole Feyenoord s David Hanckom a od 78. minúty aj talentovaným Leom Sauerom v zostave prehral 1:3 s Atléticom Madrid. Holandský celok si povedal, že mu bolo madridského celku asi ľúto, kedže sa postaral o dva vlastné góly, ktoré nakoniec rozhodli. 

Paríž St. Germain s Milanom Škriniarom v zostave na domácej pôde len remizoval s Newcastlom 1:1. O prvý gól stretnutia sa postaral Alexander Isak, ktorému takpovediac asistoval vyrazenou loptou gólman Parížanov Gigi Donnarumma.

V nadstavenom čase zápasu, minútu pred koncom, premenil pokutový kop po kontroverznej ruke obrancu Newcastlu Livramenta Kylian Mbappé. Aká je postupová matematika? Dozviete sa v podcaste.

Viac k téme:

Perry mal mať pomer s matkou Bedarda

Chicago umiestnilo útočníka Coreyho Perryho na waiver listinu so zámerom ukončiť s ním kontrakt.

Klub v oficiálnom stanovisku spomínal, že sa dopustil správania, ktoré je neprijateľné a v rozpore s podmienkami jeho štandardnej hráčskej zmluvy a interných zásad Blackhawks zameraných na podporu profesionálneho a bezpečného pracovného prostredia.

Vo vyhlásení nešpecifikovali, čoho presne sa dopustil. Internetom sa začala šíriť fáma, že Corey Perry mal pomer s matkou draftovej jednotky a spoluhráča Connora Bedarda. 

Táto informácia však nie je ničím podložená a dôveryhodný insider Frank Seravalli tvrdí, že je to neférový výmysel veľmi vzdialený od pravdy a môže poznačiť aj samotného Bedarda.

Ale nikdy neviete. My sme takisto netušili, že v takom Slovane sa vytvorí romantická atmosféra medzi šéfom klubu a kapitánom mužstva. 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Mal pomer s mamou spoluhráča? Perryho koniec sprevádzajú fámy (Sportnet podcast)