Slovan vyzve mladý a ambiciózny tím. Weiss: Je to najťažší súper, s akým sme hrali (Sportnet podcast)

Na snímke gólová radosť hráčov Slovana.
Na snímke gólová radosť hráčov Slovana. (Autor: TASR)
Sportnet|21. aug 2024 o 07:24

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 21. august, a v tento deň oslavuje svoje 38. narodeniny bývalý slávny jamajský šprintér Usain Bolt.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Ružomberok s prehrou

Futbalisti MFK Ružomberok prehrali v prvom zápase play-off Konferenčnej ligy na trávniku FC Noah 0:3.

Už v 4. minúte sa presadil Goncalo Gregorio, po zmene strán zvýšil z penalty Gor Manveljan a v úplnom závere skóroval v drese arménskeho vicemajstra aj Matheus Auas.

Stretnutie museli prerušiť na takmer dvadsať minút pre výpadok prúdu. Odveta je na programe budúci štvrtok (18.30 h) v Ružomberku. 

Viac k téme:

Slovan vyzve mladý a miliónový tím

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava chcú na pôde dánskeho FC Midtjylland uhrať výsledok, ktorý im dá dobrú východiskovú pozíciu pred domácou odvetou play-off Ligy majstrov.

Slovanisti sa pred brány hlavnej fázy prestížnej súťaže dostali po 10 rokoch. Úvodný duel play-off je na programe dnes o 21.00 h na štadióne v Herningu. Odveta sa uskutoční o týždeň neskôr na Tehelnom poli.

Slovenský majster má už zaistenú minimálne účasť v skupinovej časti Európskej ligy. Slovan čaká mimoriadne náročný súper, ktorého filozofia je postavená prevažne na mladých hráčoch, keďže vekový priemer kádra Midtjyllandu je 23,9 roka.

Viac ako dve tretiny tvoria legionári, z ktorých vyčnievajú 20-roční ofenzívni hráči Franculino s hodnotou 7,5 milióna eur a Dario Osorio (7 mil. eur). Nebezpečenstvo bude Slovanu hroziť aj od Adama Buksu, ktorý si zahral za Poľsko na EURO 2024 v Nemecku.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slovan vyzve mladý a ambiciózny tím. Weiss: Je to najťažší súper, s akým sme hrali (Sportnet podcast)