Škorvánek prerástol extraligu a Ramsay môže rátať s posilou z NHL (Sportnet podcast)

Brankár Stanislav Škorvánek (Slovensko) inkasuje gól na 1:2.
Brankár Stanislav Škorvánek (Slovensko) inkasuje gól na 1:2. (Autor: TASR)
Sportnet|2. máj 2024 o 07:35

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 2. máj, a dnes oslavuje svoje 49. narodeniny bývaly anglický stredopoliar David Beckham. V Manchestri United vyhral množstvo trofejí a stal sa jedným z najlepších futbalistov svojej doby.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu sportnet.sk, v ktorom zhrnieme to najdôležitejšie čo sa počas víkendu v športovom svete stalo.

Rozhodla chyba brankára

Futbalisti MFK Ružomberok sa stali víťazmi Slovenského pohára - Slovnaft Cupu 2023/2024. V stredajšom finálovom zápase v Košickej futbalovej aréne zdolali FC Spartak Trnava 1:0 gólom Adama Tučného.

Stal sa prvým slovenským futbalistom od roku 2016, ktorý otváral skóre zápasu.

Pre Ružomberok je to po triumfe v roku 2006 historicky druhé prvenstvo v Slovenskom pohári a na pomyselnom tróne vystriedal práve Trnavu, ktorá zvíťazila v uplynulých dvoch ročníkoch.

Viac k téme:

Dvaja do Česka

Skúsený obranca Michal Sersen si bude obliekať dres Slovana Bratislava aj v nasledujúcej sezóne 2024/2025.

Dlhoročný kapitán "belasých" sa dohodol s klubom na predĺžení spolupráce. V stredu o tom informoval oficiálny web účastníka Tipos extraligy.

Slovenský hokejový brankár Stanislav Škorvánek sa sťahuje z Michaloviec do českej extraligy.

Dvadsaťosemročný reprezentant bude od nasledujúcej sezóny chytať za Mountfield HK Hradec Králové, s ktorým sa dohodol na dvojročnej zmluve.

Do českej extraligy sa sťahuje aj slovenský hokejový reprezentant František Gajdoš, ktorý opúsťa majstrovskú Nitru po dvoch sezónach.

Dvadsaťdvaročný obranca podpísal dvojročný kontrakt s HC Verva Litvínov.

Viac k téme:

Bez Černáka, no s Fehervárym

Erik Černák neposilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na nadchádzajúcich MS v Ostrave. Dôvodom je nedoliečené zranenie obrancu Tampy Bay.

V stredu večer to potvrdil prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Martin Feherváry sa pripojí k slovenskej hokejovej reprezentácii, ktorá sa chystá na majstrovstvá sveta v Česku.

Informáciu potvrdil prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan. Obranca tímu NHL Washington Capitals si zahrá na svojom štvrtom svetovom šampionáte. Pod vedením Craiga Ramsayho už hral na MS 2018, MS 2019 aj MS 2022.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google.

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2024»Škorvánek prerástol extraligu a Ramsay môže rátať s posilou z NHL (Sportnet podcast)