Slováci zdolali jedného favorita, iný zatiaľ naháňa hrôzu (Sportnet podcast)

Víťazná radosť slovenských hokejístov v predĺžení v zápase Slovensko - USA v skupine B na MS v hokeji 2024.
Fotogaléria (114)
Víťazná radosť slovenských hokejístov v predĺžení v zápase Slovensko - USA v skupine B na MS v hokeji 2024. (Autor: TASR)
Sportnet|14. máj 2024 o 09:45

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 14. máj a dnes oslavuje svoje 26. narodeniny anglický futbalový brankár Aaron Christopher Ramsdale, ktorý chytá v Arsenale a taktiež v anglickom národnom tíme.

Slovensko prišlo o náskok, ale má výhru

Slovenskí hokejisti zvíťazili v pondelňajšom stretnutí skupiny B na MS v hokeji 2024 v Ostrave nad USA 5:4 po predĺžení. Pripísali si tak druhý triumf na šampionáte a v tabuľke majú päť bodov.

Mužstvo trénera Craiga Ramsayho viedlo v zápase 4:1, no favorit tromi gólmi v tretej tretine poslal duel do predĺženia.

Fotogaléria zo zápasu Slovensko - USA na MS v hokeji 2024 (skupina B)

Hráčom zápasu sa stal brankár Samuel Hlavaj. Skóre otváral aj zatváral Miloš Kelemen. Strelecky sa okrem neho presadili aj Libor Hudáček, Šimon Nemec a Patrik Koch.

Viac k téme:

Švédsko valcuje súperov, Česko s prehrou

Hokejisti Švédska zvíťazili v slovenskej skupine nad Nemeckom 6:1.

Severania mali od úvodu prevahu, ktorá vyústila do trojgólového náskoku po prvej tretine a napokon si po dominantnom výkone pripísali presvedčivé víťazstvo.

Fotogaléria zo zápasu Nemecko - Švédsko na MS v hokeji 2024 (skupina B)

Na strely prevýšili súpera 46:16. S plným počtom bodov sú na prvom mieste skupiny, Nemci majú na priebežnej šiestej priečke tri body.

Hokejisti Švajčiarska zvíťazili v pondelkovom stretnutí A-skupiny na MS v Prahe nad domácou reprezentáciou 2:1 po predĺžení a nájazdovom rozstrele.

Rozhodujúci nájazd premenil v tretej sérii Philipp Kurashev. Švajčiari uspeli aj v treťom zápase na turnaji, Česi si pripísali prvú prehru.

Hokejisti Fínska zvíťazili v pondelkovom zápase A-skupiny MS v Česku nad Nórskom 4:1. Fíni potvrdili v Prahe rolu favorita, kontrolovali hru počas celého stretnutia a v treťom zápase dosiahli druhý triumf.

Fotogaléria zo zápasu Švajčiarsko - Česko na MS v hokeji 2024 (skupina A)

Viac k téme:

Kozák skončil, Košice už majú náhradu

Vedenie futbalového klubu FC Košice ukončilo spoluprácu s trénerom Jánom Kozákom ml. V záverečnom zápase skupiny o udržanie sa v Niké lige ho nahradí Gergely Geri.

Košičania sú na predposlednom 11. mieste tabuľky a iba víťazstvom v sobotňajšom domácom zápase proti Michalovciam sa vyhnú baráži. Klub informoval o trénerskej zmene

na svojej oficiálnej webstránke. Jedným z dôvodov zmeny na trénerskom poste je snaha vedenia klubu dodať mužstvu nový impulz v závere sezóny.

Košičania prehrali uplynulé tri zápasy. Nový kormidelník nováčika Niké ligy Geri doteraz pôsobil ako športový riaditeľ mládežníckej akadémie FC Košice

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slováci zdolali jedného favorita, iný zatiaľ naháňa hrôzu (Sportnet podcast)