Róbert Mak je naspäť v materskom klube (Sportnet podcast)

Róbert Mak
Róbert Mak (Autor: TASR)
Sportnet|11. jún 2024 o 07:20

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 11. jún a dnes svoje 41. narodeniny oslavuje slovenský hokejový obranca Dominik Graňák, ktorý je odchovanec Dukly Trenčín. Väčšinu svojej hokejovej kariéry odohral v českej extralige, okrem toho si však vyskúšal aj pôsobenie vo Švédsku a KHL.

V drese národného tímu sa zúčastnil dvanástich MS, vrátane roku 2012, kedy Slovensko získalo striebornú medailu. 

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Mak sa upísal Slovanu

Slovenský futbalista Róbert Mak podpísal v pondelok dvojročnú zmluvu so Slovanom Bratislava. Reprezentačný krídelník prišiel do tímu úradujúceho slovenského majstra z austrálskeho klubu Sydney FC.

"Belasí" o tom informovali na oficiálnej stránke. Mak je odchovanec Slovana Bratislava, v ktorom pôsobil do svojich pätnástich rokov. V kategórii starších žiakov do 15 rokov prispel k zisku majstrovského titulu.

Následne zamieril do akadémie anglického klubu Manchester City, kde v roku 2008 vyhral mládežnícky Pohár FA.

Viac k téme:

Trenčín opúšťa produktívny bek, Zvolen získal reprezentanta z MS

Taliansky reprezentačný hokejista Phil Pietroniro bude v nasledujúcej sezóne obliekať dres Kladna v českej extralige. Tridsaťročný obranca pôsobil v uplynulých dvoch ročníkoch v Trenčíne, odohral celkovo 107 duelov a zaznamenal 68 bodov

Fínsky brankár Kristian Tamminen posilnil HC Nové Zámky. Vedenie účastníka Tipos extraligy o tom informovalo na sociálnych sieťach. Dvadsaťštyriročný Tamminen pôsobil v uplynulých piatich sezónach v druhej najvyššej fínskej súťaži.

Britský hokejista Nathanael Halbert sa stal novou posilou HKM Zvolen. Dvadsaťosemročný obranca pôsobil v uplynulej sezóne v Innsbrucku, ktorý účinkuje v nadnárodnej Ice Hockey League. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Róbert Mak je naspäť v materskom klube (Sportnet podcast)