Smith bude trénovať Glasgow Rangers aj bez zmluvy

SITA|7. dec 2009 o 16:36

Walter Smith zostane aj bez platnej zmluvy trénerom škótskeho futbalového klubu Glasgow Rangers, zatiaľ čo väčšinový majiteľ David Murray pokračuje v snahe predať jednu ...

GLASGOW. Walter Smith zostane aj bez platnej zmluvy trénerom škótskeho futbalového klubu Glasgow Rangers, zatiaľ čo väčšinový majiteľ David Murray pokračuje v snahe predať jednu z dvoch organizácií tzv. "Old Firm".

Súčasný Smithov kontrakt stratí platnosť v januári, ale kouč vyslovil ochotu pokračovať v práci aj bez neho a rovnaký ústretový postoj zaujali aj jeho asistenti Ally McCoist a Kenny McDowall.

"Sme radi, že máme trénerský tím, v ktorom sú nefalšovaní fanúšikovia Rangers. Walter, Ally a Kenny súhlasili, že budú pracovať aj bez kontraktov, aby pomohli predísť situácii, že by noví vlastníci mali trénerský štáb, aký by si neželali," vyhlásil šéf exekutívy Rangers Martin Bain na výročnom valnom zhromaždení akcionárov klubu.

Hlavnou prekážkou predaja "jazdcov" je prezident Alastair Johnson, ktorý sa odmieta vzdať svojho podielu napriek dlhom klubu vo výške 31 miliónov libier. "O Ibrox Parku sa rokovať nebude," trvá na svojom Johnson.

Nachádzate sa tu:
Domov