Slovná prestrelka Fergusona s Calderónom pokračuje

SITA|2. nov 2008 o 15:35

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sir Alex Ferguson pokračuje v slovnej mediálnej prestrelke s prezidentom španielskeho klubu Real Madrid Ramónom Calderónom.

MANCHESTER.

Počas letného prestupového obdobia mal "biely balet" eminentný záujem o angažovanie momentálne asi najlepšieho futbalistu tejto planéty Cristiana Ronalda z Old Traffordu. Najprv pred pár dňami prvý muž Realu povedal: "Ferguson je rozumovo nevyvinutý." Reakcia z opačnej strany nenechala na seba dlho čakať. "Ramón Calderón často zbytočne kazí vzduch," vrátil mu lodivod britského klubu.

"Máme v tíme hráča, ktorého chceme mať. Oni nemajú hráča, ktorého by chceli mať. Z toho vyplýva, že Calderón je nahnevaný, že sa im ho nepodarilo získať," povedal Ferguson po sobotňajšej výhre svojich zverencov v 11. kole Premier League nad Hull City 4:3 a dodal:

"Calderón sľúbil fanúšikom Realu, že Cristiana do Madridu privedie. Nepodarilo sa mu to však. Všetky jeho vyjadrenie v médiách na moju adresu sú smiešne a veľmi arogantné."

Funkcionári Realu Madrid neskrývajú ambície dotiahnuť rodáka z Funchalu na štadión Santiaga Bernabeua počas zimného prestupového obdobia. Tréner "červených diablov" im však odkazuje: "Sme pripravení čeliť ich ponukám a naďalej ich zamietať. Cristiano Ronaldo do Realu neprestúpi, o tom niet pochýb," razantne odmietol lodivod ManU akékoľvek špekulácie o možnom prestupe najlepšieho hráča roka v hlasovaní profesionálnych hráčov združených v medzinárodnej asociácii FIFPro.

Nachádzate sa tu:
Domov