Kto bol najlepším hráčom Slovenska v zápase proti Česku? (anketa)

Hlavný tréner Craig Ramsay (vľavo) so svojimi asistentmi a zverencami počas zápasu proti Česku.
Hlavný tréner Craig Ramsay (vľavo) so svojimi asistentmi a zverencami počas zápasu proti Česku. (Autor: TASR)
Sportnet|5. máj 2018 o 23:25

Slovensko podľahlo Česku 2:3 po predĺžení.

Slovensko - Česko na MS v hokeji 2018, anketa:

BRATISLAVA, KODAŇ. V riadnom hracom čase ani raz neprehrávali. A iba desať sekúnd ich delilo od víťazstva. Slovenskí hokejisti napokon zažili vo svojom úvodnom stretnutí na MS v hokeji 2018 v Dánsku trpké chvíle.

Česku podľahli 2:3 po predĺžení.

Duel sa pritom pre Slovákov vyvíjal priaznivo. V ôsmej minúte otvoril skóre duelu svojím premiérovým reprezentačným gólom Michal Krištof. Počas presilovky šikovne tečoval strelu Andreja Sekeru.

A hoci za Česko v 22. minúte vyrovnal Dominik Kubalík, Slováci išli do vedenia už o štyri minúty neskôr. Sekerovu strelu tentoraz nik netečoval a tak sa mohol radovať z gólu. Opäť padol počas presilovej hry.

Záver duelu však slovenskej reprezentácii nevyšiel. Desať sekúnd pred koncom tretej tretiny vyrovnal Martin Nečas, aby v tretej minúte predĺženia rozhodol o výhre Česka Dmitrij Jaškin.

Slováci však nemajú veľa času na smútenie. Už v nedeľu 6. mája ich v Kodani čaká ďalší duel. O 20.15 si zmerajú sily s reprezentantmi Švajčiarska. Tí sa vo svojom úvodnom stretnutí na šampionáte natrápili s Rakúšanmi, ktorých zdolali 3:2 po predĺžení.

V ankete denníka SME rozhodnite, kto bol najlepším hráčom Slovenska v zápase proti Česku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Kto bol najlepším hráčom Slovenska v zápase proti Česku? (anketa)