MS v malom futbale 2023: Slováci v druhom dueli podľahli Anglicku

Slovensko vs. Anglicko: ONLINE prenos z MS v malom futbale 2023.
Slovensko vs. Anglicko: ONLINE prenos z MS v malom futbale 2023. (Autor: Sportnet)
Sportnet|29. okt 2023 o 16:15

Sledovali ste ONLINE prenos z MS v malom futbale 2023: Slovensko - Anglicko.

RAS AL KHAIMAH. Slovensko a Anglicko odohrali svoj druhý zápas na MS v malom futbale 2023, ktoré hostí šieste najväčšie mesto SAE Ras Al Khaimah.

Mužstvo trénera Branislava Škoreca bolo vyžrebované do skupiny F, kde mu okrem Anglicka robí spoločnosť Albánsko a Francúzsko.

Kde sledovať MS v malom futbale v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Zápas proti Anglicku mali Slováci dobre rozohraný, no po prehre 2:3 budú bojovať o druhú postupovú priečku v priamom súboji s Francúzskom.

Sledovali ste malý futbal s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Slovensko - Anglicko dnes (MS v malom futbale 2023, skupina F, LIVE, výsledok)

MS v malom futbale Skupina F 2023/2024
29.10.2023 o 19:15
2. kolo
Slovensko
2:3
(0:1, 2:2)
50+2 minúta
Ukončený
Anglicko
Prehľad
Góly: 28. Juhás, 38. Bombicz – 20. Blackwood, 47. Morgan-Griffiths, 50+2. Kuehn. ŽK: 46. Gere (SVK). 2.ŽK=ČK: 44. Cruz (ENG).
Prenos
Absolútne nezvládnutý záver slovenských reprezentantov v druhom zápase na Majstrovstvách sveta v malom futbale proti Anglicku. Aj keď sme po prvom polčase prehrávali po góle Blackwooda, tak sa nám v druhom polčase podarilo skóre otočiť zásahmi Juhása a Bombicza, navyše potom prišlo vylúčenie Cruza. Angličania sa však postarali v početnej nevýhode o zázrak, pretože najprv po chybe Pellu vyrovnal Morgan-Griffiths a v poslednej minúte nadstaveného času im zaistil tri body víťazným gólom Kuehn. Za stavu 2:1 sme mali postup na dosah, takto po prehre zostávame na troch bodoch a o tom, či postúpime zo skupiny F do osemfinále sa rozhodne v našom poslednom zápase proti Francúzsku. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám ešte príjemný zvyšok večera!
50+2
Koniec zápasu.
50+2
goalAnglicko dalo gól! Tak to je malofutbalová katastrofa slovenských reprezentantov, ktorý teraz nechali KUEHNOVI množstvo priestoru a ten prešiel s loptou prá metrov, napokon dokázal prestreliť Pellu a Anglicko v oslabení otočilo z 1:2 na 3:2!
50+1
importantTak ani Böhmer sa nestane hrdinom, pretože jeho ranu vyrazil opäť pozorný Al Droubi.
50
importantJurkemik teraz vrátil Geremu, ktorý zahodil vyloženú tutovku a z pár metrov prestrelil anglickú bránu.
49
Angličania po vylúčení Cruza samozrejme budú zdržovať, preto sa teraz jednému z hráčov vôbec nechce na nohy.
48
importantNajprv Gereho strelu vyrazil Al Droubi a na druhýkrát už ten istý hráč pálil nad bránu Anglicka.
47
goalAnglicko dalo gól! Tak to je vážne zbytočná chyba nášho brankára Pellu, ktorý teraz podbehol autové vhadzovanie Wybrowa, a tak do prázdnej brány poľahky zakončil MORGAN GRIFFITHS a vyrovnal na 2:2!
46
yellowCardŽltá karta pre tím Slovensko (Gere).
45
Pella mal pri rozohrávke problémy a bol tvrdo dohratý, napokon bola naša nádejná útočná akcia prerušená, pretože náš brankár zostal ležať na zemi.
44
redCardAfterYellowDruhá žltá a následne červená karta pre tím Anglicko (Cruz).
43
Pellova rozohrávka bola vystihnutá, ale našťastie si ju anglický futbalista nedokázal spracovať.
42
Wybrow zostal ležať na zemi, ale nepíska sa nedovolený zákrok na našej strane.
41
Za tohto stavu sa nemáme kam ponáhľať v čase, keď do konca zostáva len desať minút a sme blízko k postupu do osemfinále.
40
importantBombicz možno mohol definitívne rozhodnúť, keď dostal prihrávku od Jurkemika, ale jeho ranu po zemi tentokrát vyrazil skvelým zákrokom Al Droubi.
38
goalSlovensko dalo gól! Kuhajdík autom našiel ADAMA BOMBICZA, ktorého prvý pokus bol zblokovaný, ale na druhýkrát už trafil presne pod brvno a vedieme 2:1!
37
importantRepa si teraz krásne narazil loptu s Bombiczom a týmto vyšachovali hneď trojicu Angličanov, ale pri zakončení zlyhal.
36
Kuhajdík našiel Repu, ale tomu sa vôbec nepodarilo zakončenie či prihrávka.
34
importantJavnický nepresne prihrával cez šírku pri napádaní Anglicka a namazal Collierovi, ktorý však vo veľkej príležitosti netrafil našu bránu.
33
Trochu sme prepadli a opäť sme nechali priestor na brejk pre Anglicko, našťastie svoju šancu zahodili privysokou strelou.
31
Autové vhadzovanie pre Anglicko, ktoré môže byť rozhodne otrasené po vyrovnávajúcom góle.
30
Bombicz sa snažil zakončiť takmer ihneď po spracovaní a vybojvoal aspoň rohový kop.
28
goalSlovensko dalo gól! Anton nabil BORISOVI JUHÁSOVI, ktorého strela po zemi prešla medzi nohami hneď trom hráčom vrátane brankára Al Droubiho a je vyrovnané 1:1!
27
Nedovolený zákrok na Jurkemika v nebezpečnom, ktorý nám dáva zaujímavú príležitosť.
26
Druhý polčas sa začína nedovoleným zákrokom Blackwooda na našej polovici.
26
Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme nevyužili viacero šancí, naopak anglickí futbalisti vyťažili z minima maximum a po góle Blackwooda z 20. minúty držia tesné vedenie 1:0.
25+1
Prvý polčas sa skončil.
25+1
Tak iba jedna nadstavená minúta, v ktorej si už Angličania zrejme udržia tesné vedenie.
25
Kuhajdík rozohral na Beliša, ale aj on mieril len vedľa ľavej tyče anglickej bránky.
24
Anglickí futbalisti vedú a hrajú veľmi tvrdo, čo potvrdil aj Cruz už druhým nešetrným nedovoleným zákrokom v krátkom slede.
23
Slovenskí reprezentanti sa musia opäť skoncentrovať, pretože rozhodne si nezaslúžili prehrávať, ale teraz si Anglicko vybojovalo aj rohový kop.
21
importantJurkemik mal na kopačke vyrovnanie, ale po strieľanej prihrávke Juhása trafil len brvno!
20
goalAnglicko dalo gól! Jedna z ojedinelých šancí Angličanov končí úvodným gólom, keď využili väčšieho priestoru v strede poľa a Pella najprv tvrdú strelu len vyrazil k BLACKWOODOVI, ktorý loptu už len dorazil do našej brány!
18
importantOpäť veľká príležitosť našich, ktorú mal Repa, ale nedokázal tečovať prudkú prihrávku od Stocha do protipohybu Al Droubiho.
17
Beliš si nedokázal spracovať skákajúcu od Gereho, takže sme stratili loptu.
16
importantĎalšia dobrá príležitosť pre slovenských reprezentantov, keď kapitán Kuhajdík zakončoval akrobaticky po aute od Gereho, ale len nad bránu Anglicka.
15
Böhmer sa snažil pretlačiť proti dobre brániacim súperom, napokon sa lopta odrazila do autu od nášho hráča.
14
Nepresnosť aj na strane Anglicka, ktorá odovzdáva loptu do našej moci.
13
importantĎalší veľmi zaujímavý strelecký pokus z našej strany, o ktorý sa postaral Juhás tvrdou ranou z pravej strany, ale nenašiel medzeru medzi nohami brankára Al Droubiho.
12
Pella je opäť na začiatku našej ďalšej útočnej snahy.
11
importantObrovská chyba Colliera pri rozohrávke Anglicka, ktorú mohol potrestať Gere, ale príliš mu nesadla rana po zemi bez prípravy, pretože letela len vedľa ľavej tyče brány Anglicka.
5
O prvú strelu zápasu sa postarali Angličania, naštastie pre nás sa neskončila gólovo.
3
Náš brankár Pella sa snažil o úspešnú rozohrávku, ale nebola presná a loptu odovzdal súperovi.
1
V úvode sme mali loptu na kopačkách, ale napokon sme ju po nepresnosti odovzdali Angličanom.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Pred úvodným výkopom ešte hymny oboch krajín.
Vitajte pri sledovaní online prenosu z druhého zápasu slovenských reprezentantov na Majstrovstvách sveta v malom futbale konaných v Spojených arabských emirátoch, v ktorom sa predstavia v skupine F proti Anglicku. V prvom zápase proti Albánsku, ktorý sa odohral v piatok, sa nám podarilo zabodovať naplno po góloch Juhása a Beliša. Zároveň nám v boji o postup zahral do karát aj výsledok stretnutia medzi Anglickom a Francúzskom, v ktorom sa zrodila remíza 2:2 a obe mužstvá tak získali len po jednom bode. V prípade dnešného víťazstva by si slovenskí reprezentanti zaistili postup už v predstihu pred posledným zápasom proti Francúzsku.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:15.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Malý futbal»MS v malom futbale 2023: Slováci v druhom dueli podľahli Anglicku