Slovenské účinkovanie sa už skončilo aj v mixe

SITA|31. aug 2007 o 08:02

NEW YORK 31. augusta (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová a Čech Pavel Vízner prehrali v 1. kole miešanej štvorhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (celková ...

NEW YORK 31. augusta (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová a Čech Pavel Vízner prehrali v 1. kole miešanej štvorhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (celková dotácia 19,653 milióna USD, tvrdý povrch DecoTurf II) s takisto nenasadenou indicko-americkou dvojicou Leander Paes, Meghann Shaughnessyová 5:7, 3:6.

Znamená to, že účinkovanie SR v areáli USTA Billie Jean King National Tennis Center vo Flushing Meadows sa vo štvrtok definitívne skončilo nielen vo dvojhre, ale aj v mixe. Tridsaťtriročná Bratislavčanka bola totiž jediným slovenským účastníkom.

Ako je známe, vo dvojhre sa nedostala cez 2. kolo Dominika Cibulková a už predtým 1. kolom neprešli Dominik Hrbatý, Daniela Hantuchová a Jarmila Gajdošová. Vo štvorhre ešte pokračujú - bez výnimky po boku zahraničných partnerov - spomenutá Husárová, Hantuchová, Gajdošová a deblový špecialista Michal Mertiňák.

Držiteľka 22 titulov vo štvorhre na okruhu WTA Husárová, 26. v párovom rebríčku, štartovala v mixe na otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických po ôsmy raz a jej miestnym maximom v Corona Parku vo štvrti Queen´s zostáva semifinále zo sezóny 2003 v spolupráci s Čechom Leošom Friedlom. Zdolaní v 1. kole miešanej štvorhry si delia 5000 USD.


Miešaná štvorhra - 1. kolo:

Leander Paes, Meghann Shaughnessyová (India/USA) - Pavel Vízner, Janette Husárová (ČR/SR) 7:5, 6:3


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Slovenské účinkovanie sa už skončilo aj v mixe