Slovan uvoľnil z tímu slovenského útočníka

Peter Ölvecký.
Peter Ölvecký. (Autor: TASR)
SITA|28. júl 2015 o 13:53

S Petrom Ölveckým sa mužstvo dohodlo na rozviazaní zmluvy.

BRATISLAVA. Po troch sezónach končí pôsobenie v Slovane Bratislava hokejový útočník Peter Ölvecký. Podľa oficiálneho webu klubu k zrušeniu zmluvy prišlo na základe vzájomnej dohody.

Dvadsaťdeväťročný hokejista prišiel do Slovana v lete 2012. Predtým hral vo švédskom Växjö, popradskom HC Lev, fínskej KalPe Kuopio, Dukle Trenčín či Piešťanoch, počas piatich sezón v zámorí sa prebojoval aj do NHL a za Minnesotu a Nashville odohral v profilige 32 duelov s bilanciou 2 góly a 5 asistencií.

V KHL za Slovan absolvoval Ölvecký 129 zápasov základnej časti s bilanciou 11 gólov a 18 asistencií, v play off pridal 4 zápasy bez bodového zápisu.

"Petrovi Ölveckému v mene všetkých priaznivcov Slovana ďakujeme za jeho služby, ktoré odviedol počas trojročnej spolupráce pre náš klub. Do ďalšej kariéry mu želáme veľa úspechov a najmä, aby sa mu vyhýbali zranenia," uvádza sa na webe Slovana.

Sezóna KHL sa začína o necelý mesiac. Slovan odohrá prvý súťažný zápas 26. augusta na domácom štadióne proti Vladivostoku.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan uvoľnil z tímu slovenského útočníka