Slovan si zrejme nechá Janusa aj Ölveckého, trénera presvedčili

TASR|26. aug 2012 o 21:31

Tréner Čada nepovažuje za problém skutočnosť, že podpísaním Janusa by klub získal už štvrtého brankára.

BRATISLAVA. Brankár Jaroslav Janus a útočník Peter Ölvecký budú s najväčšou pravdepodobnosťou figurovať v tíme Slovana Bratislava pre jeho premiérový ročník v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Tréner "belasých" Rostislav Čada po nedeľňajšom víťaznom dueli s KalPou Kuopio vyhlásil, že obaja hráči dokázali svoje kvality a vyslovil presvedčenie, že zostanú v kádri.

Obaja hráči majú skúšobný kontrakt do konca augusta, po tomto termíne vedenie klubu rozhodne o ich prípadnom zotrvaní v mužstve.

"Títo hráči presvedčili a bol by som rád, keby obaja zostali v tíme. Som presvedčený, že sa tak stane," povedal Čada.

Kormidelník Slovana nepovažuje za problém skutočnosť, že podpísaním Janusa by klub získal už štvrtého brankára. Okrem neho má Slovan k dispozícii aj Branislava Konráda, Villeho Hostikku a na farme v Skalici Adama Trenčana.

"Nechcem hovoriť o nejakom probléme. Príchodom Jara sa jednoducho zvýšila konkurencia na brankárskom poste. Hrať budú tí, ktorí budú mať najlepšiu formu. Adamova pozícia je jasná, ide o mladého gólmana, ktorý potrebuje chytať a preto je v Skalici. Osobne by som bol rád, keby sme v Slovane pracovali iba s dvoma brankármi, tretí by mal chytať niekde inde," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan si zrejme nechá Janusa aj Ölveckého, trénera presvedčili