Slovan ide do Švajčiarska aj s uzdraveným Barankom

Hokejisti Slovana oslavujú gól zo zápasu proti Amuru Chabarovsk.
Hokejisti Slovana oslavujú gól zo zápasu proti Amuru Chabarovsk. (Autor: TASR)
SITA|12. aug 2014 o 12:15

Po návrate zo Švajčiarska bude pokračovať domáca príprava Slovana ďalšími troma súbojmi.

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava po tréningoch v domácom prostredí a štyroch prípravných dueloch na Slovensku a v Česku v stredu odcestujú na sústredenie do Švajčiarska už aj s uzdraveným obrancom Ivanom Barankom.

Dvadsaťdeväťročný bek mal problémy s brušným svalstvom. "Otáznik visí len nad útočníkom Petrom Ölveckým, ktorého trápi menšie zranenie v oblasti hornej časti tela a o jeho účasti na kempe sa rozhodne počas dnešného dňa," uvádza sa na klubovom webe Slovana.

Tri zápasy vo Švajčiarsku

Zverenci trénera Rostislava Čadu počas pobytu vo Švajčiarsku odohrajú aj tri zápasy - dva proti iným klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a jeden proti miestnemu účastníkovi NLA.

Vo štvrtok 14. augusta privíta mesto Bellinzona duel medzi belasými a Viťazom Podoľsk, o dva dni neskôr nastúpi Slovan v Lugane proti domácemu HC a v nedeľu 17. augusta si bratislavské družstvo zmeria sily so slávnym CSKA Moskva v Herisau.

"Všetko sú to kvalitné mužstvá, takže to bude pre nás dobrá skúška a každý sa na to teší. Všetci si uvedomujeme, že do začiatku nového ročníka už nie je ďaleko a ja verím, že sa na ligovú fázu pripravíme čo najlepšie," povedal kapitán mužstva Milan Bartovič pre oficiálny klubový web.

Tri zápasy na Slovensku

Po návrate zo Švajčiarska bude pokračovať domáca príprava Slovana ďalšími troma súbojmi - v Brezne proti Banskej Bystrici, v Brne proti miestnej Komete a generálkou na novú sezónu v KHL bude domáce stretnutie s Vítkovicami vo štvrtok 28. augusta.

Premiéru v novom ročníku nadnárodnej súťaži absolvujú Bratislavčania o týždeň neskôr vo štvrtok 4. septembra pred vlastnými fanúšikmi proti chorvátskemu Medveščaku Záhreb.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan ide do Švajčiarska aj s uzdraveným Barankom