Slávia UK v Pohári CEV už dohrala

SITA|12. nov 2008 o 18:58

Volejbalistky úradujúceho slovenského šampióna Slávie UK Kúpele Dudince Bratislava v stredajšom odvetnom zápase šestnásťfinále Pohára CEV nestačili na tím Stiinta Bacau.

BRATISLAVA. Volejbalistky úradujúceho slovenského šampióna Slávie UK Kúpele Dudince Bratislava v stredajšom odvetnom zápase šestnásťfinále Pohára CEV nestačili na tím Stiinta Bacau a a po 70 minútach hry prehrali hladko 0:3 (-19, -21, -25). Keďže prvý vzájomný duel na rumunskej pôde sa skončil rovnakým výsledkom (0:3) v neprospech slávistiek, medzi najlepších 16 klubov v tejto pohárovej súťaži postupuje Stiinta.

Pohár CEV - streda - odvetný zápas šestnásťfinále - výsledok:

Slávia UK Kúpele Dudince Bratislava (SR) - Stiinta Bacau (Rum.) 0:3 (-19, -21, -25) - prvý zápas 0:3, do osemfinále Pohára CEV postúpila Stiinta

70 min, rozhodovali Andersen (Dán.) a Ujházyová (Maď.), 600 divákov

Zostava Slávie UK Kúpele Dudince Bratislava: Hnátová, Hrončeková, Tomšíková, Halmová, Hinzellerová, libero Bognárová (Paňková, Golitková, Čierna, Forgáchová)

Vstup do stretnutia mali lepšie domáce hráčky, ktoré v prvom sete viedli 8:4, 9:6 a aj 11:7, no postupne iniciatívu na palubovke prebrali Rumunky. Tie prvý set napokon aj vyhrali v pomere 25:19. Hráčky aktuálne druhého mužstva prvej rumunskej ligy si s Bratislavčankami poradili aj v druhom dejstve a aj keď so šťastím, dokázali vyhrať aj tretí set tesne 27:25.

Zuzana Tlstovičová (trénerka Slávie UK): "Ťažko sa mi hodnotí toto stretnutie, pretože to bolo v prvom rade hľadanie ľudí do boja. Myslím si, že ešte nie sme družstvo, ktoré by tak kvalitného súpera viac potrápilo. V zápase sa ukázalo, že sme ho v podstate prehrali hladko 0:3 najmä pre našu vlastnú nedisciplinovanosť. Hlavný cieľ, ktorým bolo zvíťaziť, sme nesplnili a už po prehre v Bacau v prvom stretnutí sme vedeli, že vyhrať doma 3:0 by bol malý zázrak. Nesplnili sme tento ani minimálny cieľ, preto nemôžem byť s výkonom družstva spokojná."

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Slávia UK v Pohári CEV už dohrala