Škondrič je pripravený na hlavný zápas Full Fightu

Vladimír Bilohuščin|1. jún 2016 o 02:00

Pred očami celého sveta sa Škondrič predstaví v hlavnom zápase večera podujatia Fight Nights Global 49.

Čo by to bol za vrchol roka, keby na ňom chýbal ´otec ´ slovenského MMA Ilja Šklondrič (12-10). Ten bude mať na podujatí Full Fight (oficiálne Fight Nights Global 49) v Banskej Bystrici hlavný zápas, v ktorom sa mu postaví mladý bojovník Alexey Stoyan z Ruska (3-2).

„Pôvodne som mal mať iného súpera, ale nastala zmena. Je to šikovný chalan, atletický. Teším sa na súboj,“ komentoval Škondrič svojho protivníka.

Takmer celú prípravu pred týmto podujatím absolvoval Škondrič v ďalekom Thajsku, kde už po niekoľkýkrát navštívil slávny Tiger Gym.

„Hlavná výhoda prípravy v Thajsku spočívala v tom, že som tu mal čas iba pre seba,“ hodnotí. „Nemusel som sa starať o gym, alebo moju prácu. Tieto kempy v Thajsku mi dávajú veľa, pretože stále, keď som tu, trénujem či už s Rusmi, Američanmi a bojovníkmi z mnohých iných krajín. Takže mám možnosť vidieť a cítiť, čo je vo svete momentálne trendom. Čiže si môžem odskúšať ich tréningové metódy a tým, že s nimi spárujem, môžem to pocítiť aj na vlastnej koži.“

V Thajsku sa ale Škondrič nepripravoval sám. Spoločnosť mu robil aj Tomáš Deák, ktorý aktuálne pôsobí v organizácii Fight Nights a pôvodne sa mal taktiež predstaviť na Full Fighte. Nešťastné zranenie, tesne pred ukončením prípravy, ho ale z tohto duelu, pred domácim publikom, vyradilo.

„Škoda toho Tomáška, lebo sa v Thajsku ukazoval vo veľmi dobrej forme. Spároval tam s Rusmi, Američanmi, Brazílčanmi. Boli to krásne sparingy a Tomáš bol skoro vždy nad týmito kvalitnými súpermi dominantný. Škoda, lebo jeho výkony všetci chválili a tento zápas si naozaj zaslúžil, je to ´malý dříč´ a má veľkú budúcnosť,“ komentoval nešťastnú situáciu Škondrič.

V posledných dňoch pred zápasom sa už Škondrič zameriava iba na dolaďovanie formy, psychickú prípravu a hlavne vyhýbaniu sa zraneniam. V sobotu sa teda máme na čo tešiť.  

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Škondrič je pripravený na hlavný zápas Full Fightu