Sharamazan Shupanov prehlásil, že si ide po odvetu s Tomášom Deákom

Vladimír Bilohuščin|18. sep 2017 o 02:00

Mladý Rus verí, že Deák vyhrá titul. Potom si ho chce vziať.

V bantamovej váhe organizácie Fight Nights sa začína Iskriť. Jedným zo strojcov napätia je Sharamazan Shupanov, ktorý sa oprel do slovenskej hviezdy, Tomáša Deáka. “Myslím, že Tomáš Deák si vezme opasok,” hovorí Shupanov pre ruskú organizáciu. “Porazil som ho už v minulosti, aj keď si to rozhodcovia nemysleli. V našom budúcom strete, im nedám šancu rátať body!”

Shupanov narážal na súboj, ktorý s Deákom absolvoval v decembri roku 2015, keď dokázal odchovanec OFA Bratislava zvíťaziť na body rozhodnutím ´split decision´.

Rus pritom neostal iba pri Deákovi, ale pustil sa aj do ďalších mien. “Chcel som bojovať s Yanishevom, ale on a jeho tím to nechceli,” posťažoval sa. Yanishev pritom vo februári prehral práve s Deákom, ktorý ho škrtením ukončil v druhom kole. Nakoniec sa Shupanov stretne s Kazachom Yerzhan Estanovom. “Je to skúsený bojovník, ale ja som mladý a hladný. Nepredstavuje pre mňa hrozbu. Ak mi tento duel zaručí súboj o opasok, rád prijmem túto výzvu. Ak titulový zápas nedostanem, chcel by som bojovať s Joshom Hillom, ktorý je v našej váhe jednotka. Po tom, čo ho porazím, už nikto nebude hovoriť, že nemám nárok na súboj o opasok.”

Ešte predtým, ako príde k odvete, nás bude zaujímať výkon Tomáša Deáka. Ten sa môže stať šampiónom už 6. októbra, keď sa vo finale bantamovej pyramídy postaví Nikita Chistyakovovi.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Sharamazan Shupanov prehlásil, že si ide po odvetu s Tomášom Deákom